Een selectie van ons werk

Tribe Events creëert, organiseert en produceert evenementen. In opdracht van onze klanten en in eigen beheer. We onderscheiden ons door met een klein team van mensen en persoonlijk contact kwalitatief hoogwaardig entertainment te bieden en klanten volledig of in deelgebieden te ontzorgen.

events
Events
sports
Sports
bookings
Bookings
music
Music
Laatste werk
Nickelodeon Familie Festival
Nickelodeon is één van de populairste kinderzenders ter wereld en razend populair onder de doelgroep met cartoonhelden als Dora en SpongeBob SquarePants.
Strandfestival Zand
Tribe Company is de trotse eigenaar van Strandfestival ZAND, een festival dat het beste omschreven kan worden als “een muzikale zomerdag op het strand”.
Beweeg het door 2019
Op 13 mei 2019 kwamen in het Amsterdome in Amsterdam ruim 500 professionals bijeen voor een dag vol inspirerende keynotes, ‘subsessies’ en entertainment.
BusinessBoost LIVE 2019
Op 20 maart 2019 vond in een drukbezocht Rotterdam Ahoy de derde editie plaats van BusinessBoost Live. Een bijzondere avond, vol topondernemers, entertainment en nieuwe inzichten.
YoungCapital - Kickoff
25 januari 2019 trapte YoungCapital op geheel eigen wijze het jaar af. Inhoudelijke boodschappen, entertainment maar bovenal: 1 groot feest!
‘s Nachts in Carré
Jeroen van Koningsbrugge is een echte creatieve duizendpoot. De geboren Brabander is cabaretier, presentator, acteur, regisseur én zanger.
Marco Borsato De Kuip – Lancering
Na een maandenlange top secret voorbereiding werd op 13 november 2018 Borsato’s terugkeer wereldkundig gemaakt.
KNVB Voetbalkampen
Sinds de zomer van 2016 organiseert Tribe Sports unieke voetbalkampen in samenwerking met de officiële voetbalbond van Nederland: de KNVB.
De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!
De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! combineert het beste van twee van Neerlands grootste muziekevenementen: The Flying Dutch en De Vrienden van Amstel LIVE!.
Magic Festival Breda
Magie is van alle tijden en trekt altijd een groot, gevarieerd publiek. De wereld kent dan ook vele magische publieksfestivals, maar Nederland nog niet.
Amstel buurt BBQ’s
Amstel organiseert jaarlijks meerdere regionale consumentgerichte acties. De invulling hiervan verschilt per evenement.
Oranje Experience
 De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) is verantwoordelijk voor alles wat met het Nederlands elftal te maken: het bekende mannenteam, maar ook de vrouwen en jonge selecties.
Toto KNVB Bekertour
In samenwerking met de KNVB maakte Tribe Sports met de Gouden Beker een tour langs de steden van de vier halve finalisten.
Boskalis
Op zaterdag 24 februari toverde Tribe Company Boskalis’ nieuwste baggerschip om tot ‘het coolste schip’.
Holland Heineken house
In 2014, 2016 en 2018 werd Tribe Company door Heineken (International) gevraagd om tijdens de Olympische Spelen de “Medal Ceremony Hall” in het Holland Heineken House te organiseren.
De Vrienden van Amstel LIVE!
Tribe Company is de trotse producent van De Vrienden van Amstel LIVE! dat sinds 2010 plaatsvindt in Ahoy Rotterdam.
Helden van de Top 2000
Op 8 december 2017 vond de tweede editie van het live event 'Helden van de Top 2000' plaats in AFAS Live in Amsterdam.
BusinessBoost Live
In Rotterdam Ahoy verzamelden 29 november 2017 zo’n 8000 mensen om het inspiratie-event BusinessBoost Live bij te wonen, een initiatief van Tribe Company en ING.
Redbull BC One
Energiedrank Redbull staat al jaren bekend als een merk dat veel bijzondere sporten sponsort.
Let's Dance
Let's Dance is een samenwerking tussen RTL live entertainment, Humberto Tan en Tribe Company.
Women’s Euro 2017
Deze zomer vindt het EK vrouwenvoetbal, WEURO 2017, voor het eerst plaats in Nederland. In zeven speelsteden strijden de zestien beste vrouwenteams van Europa om de felbegeerde hoofdprijs.
Sports Business Center
Twee keer per jaar organiseert het SBC een zogenaamd ‘Brand Event’ voor retailers om de nieuwe collectie te bekijken. Na een aantal jaar met dezelfde opzet, wilde de organisatie deze dag graag nieuw leven inblazen.
Red Bull Culture Clash
Red Bull Culture Clash is een wereldwijd evenement, dat voor het eerst is gehouden in Nederland op 26 mei 2016.
VEED Festival
Veed Festival is een evenement waarbij YouTube tot leven komt voor fans en de zakelijke markt.
Weet Je Wat Het Is
Nederlandse singer-songwriter Nielson lanceerde zijn eerste eigen concert op 12 maart 2016 in de Heineken Music Hall in Amsterdam.
Empeiria
Op zaterdag 3 september 2016 vond een nieuw modern klassiek event plaats in de tuinen van Paleis Soestdijk in Baarn, Nederland.
Red Bull Playrooms ADE
Tijdens de 15e editie van het Amsterdam Dance Event (ADE) produceerde Tribe in Amsterdam de Red Bull Playrooms.
Kampvuurconcerten
Stel je voor: jij en je favoriete artiest samen rond een kampvuur.
RadioRing Gala
Op het jaarlijkse RadioRing Gala, in 2015 gehouden op 11 november, werden 7 awards uitgereikt.
British Airways Win a Caribbean Escape
Ontsnap aan het dagelijkse leven en win een reis naar het Caribisch gebied door op een gigantische Escape-knop te drukken!
Radio 538 Dance Department 4G
Radio 538 en T-Mobile hielden een unieke activatie op zondag 16 januari 2016.
Thomas Acda
De Noord-Hollandse cabaretier, acteur en zanger, Thomas Acda, kennen we vooral in combinatie met Paul de Munnik als Acda en De Munnik.
Jeroen in California Songs Of Life
Tribe verzorgt sinds 2010 het muzikale management van Jeroen van Koningsbrugge. In 2016 ontwikkelden we samen met hem het TV format ‘Songs Of Life’
Amstel pub activatie in het AZ AFAS stadion
In februari 2016 produceerde Tribe een onvergetelijke avond voor een voetbalteam van Sporting Andijk.
NOS / NOC*NSF SPORTGALA
In samenwerking met de NOS en het NOC * NSF was Tribe Company verantwoordelijk voor de productie van het NOS/ NOC * NSF Sportgala 2013.
Volvo Ocean Race Festival
Het Volvo Ocean Race Festival is een driedaags evenement dat werd gehouden tussen 18 en 20 juni 2015 in Den Haag/Scheveningen.
JURK!
Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven vormen samen de formatie JURK!.
KNVB Campus Bedrijfsclinics
Naast de KNVB Voetbalkampen is Tribe Sports ook verantwoordelijk voor sportieve evenementen aansluitend op het bedrijfsleven.
Dirk Kuyt Testimonial
Tribe Company is op verzoek van Kuyt gevraagd om deze ‘Dirk Kuyt Testimonial’ te organiseren, in samenwerking met Jaap de Groot, Team Wasserman, 250K en Feyenoord zelf. Wij produceerden het evenement, het creatieve stuk werd gezamenlijk gedaan.
Red Bull Caravan Race
Op zondag 20 en maandag 21 mei 2018 organiseerde supermarktketen Jumbo voor de derde keer de ‘Jumbo Racedagen’ op Circuit Zandvoort.
Uefa Europa League Finale / Amstel
Net als bij de finales in 2016 (Basel) en 2017 (Stockholm) werd Tribe Company gevraagd voor de creatieve én productionele invulling.
UEFA Europa League Final Stockholm 2017
Amstel is sponsor van UEFA Europa League, die op 24 mei 2017 plaatsvond in Stockholm.
Gemeente Zeist Voetbalfestival
Wat doe je als je je centrale stadsplein volledig hebt vernieuwd en het EK vrouwenvoetbal WEURO in Nederland wordt georganiseerd? Een voetbalfestival organiseren natuurlijk!
BNN Snowtrip
Tv-organisatie BNN organiseerde een snowtrip voor haar leden in maart 2015, samen met reisorganisatie Husk die deze trip exclusief samenstelde voor de BNN-leden.
Vogue Fashion’s Night Out
Samen met Vogue Nederland produceerde Tribe Company de vierde editie van het mode-evenement van het jaar.
TOTO KNVB Bekerfinale 2019
Zondag 25 mei 2019 vond de TOTO KNVB Bekerfinale plaats. Wij verzorgden de spectaculaire opening met sponsordoeken, co2 kanonnen en speciaal geproduceerde muziek!
WAVES Festival 2019
Van 19 tot en met 23 juni 2019 vond op het strand bij Paal 17 de eerste editie plaats van het Texelse watersport- en muziekfestival WAVES.
Amstel KNVB-bekerfinale
Elk jaar vindt de finale van de Amstel KNVB Bekerfinale plaats in het stadion De Kuip in Rotterdam.
Jeroen van Koningsbrugge
Jeroen volgde naast de Toneelschool in Maastricht ook de Kleinkunst Academie in Amsterdam.
UEFA Europa League Final
In opdracht van Amstel International heeft Tribe Company de gehele productie en het projectmanagement op zich genomen voor het klantevenement van Amstel tijdens de UEFA Europa League Final in Basel.
Elfstedenzwemtocht
Sinds zijn ziekte zet Maarten zich in voor de bestrijding van kanker met zijn ‘Maarten van der Weijden Foundation’. Daarnaast is hij al jaren ambassadeur van KWF Kankerbestrijding.