The idea/brief

BusinessBoost Live is het grootste inspiratie-event van Nederland en wordt jaarlijks georganiseerd in Rotterdam Ahoy.

Het idee: een gevarieerd programma met unieke en vooral eerlijke ondernemers- en levensverhalen, afgewisseld met entertainment van bekende Nederlandse artiesten. Dit alles vindt plaats op een prachtig ‘in-the-round’ 360 graden podium in het midden van de zaal.

Tribe Company is de trotse eigenaar, organisator en producent van dit event. ING is sinds twee jaar hoofdsponsor, waarbij we nauw samenwerken om tot een kwalitatief hoogstand programma te komen.

 

The event

Op 20 maart 2019 vond in een drukbezocht Rotterdam Ahoy de derde editie plaats van BusinessBoost Live. Een bijzondere avond, vol topondernemers, entertainment en nieuwe inzichten.

Zo waren Johnny de Mol en ‘Zomergast’ Esther Perel te gast en sprak Eva Jinek aan een zogenaamde ‘ondernemerstafel’ met een aantal topondernemers die allemaal voor opschudding hebben gezorgd in hun markt. Tussendoor waren er optredens van zangeres Davina Michelle en cabaretier Najib Amhali.

De avond werd op bijzondere wijze afgesloten door hoofdgast en meervoudig beste DJ van de wereld Armin van Buuren. Na zijn openhartige gesprek met Humberto Tan, verraste hij de zaal met een spectaculair slotoptreden.

De volgende editie van BusinessBoost Live vindt plaats op 4 maart 2020.