The idea/brief

Sinds de zomer van 2016 organiseert Tribe Sports unieke voetbalkampen in samenwerking met de officiële voetbalbond van Nederland: de KNVB. Na de succesvolle mei- en zomereditie vinden de KNVB Voetbalkampen 2017 ook nog plaats in de herfstvakantie.

De voetbalkampen vinden plaats op de vernieuwde KNVB Campus in Zeist, waar van alle hypermoderne faciliteiten gebruik gemaakt wordt. In samenwerking met de afdeling Voetbal van de KNVB wordt ieder jaar een nieuw trainingsprogramma ontwikkeld, dat aansluit op voetballende kinderen tussen de 8 en 15 jaar. Naast de schitterende locatie en de oefenstof is het unieke aan deze samenwerking dat iedereen die affiniteit heeft met voetbal deel kan nemen. Een lidmaatschap bij een (amateur)vereniging is dus niet noodzakelijk.

The event

Naast ontwikkeling van de voetbal- en sociale-aspecten staat plezier in alle KNVB Voetbalkampen voorop. Iedere deelnemer aan dit onvergetelijke voetbalavontuur heeft vooraf de keuze of hij of zij wel of niet blijft slapen op de speciaal ingerichte slaaplocatie. Naast de vier uur voetbaltraining per dag blijft er voldoende tijd over voor schitterende animatieprogramma’s waarbij het kampgevoel nog meer naar voren komt.

Tribe Sports is trots op de samenwerking met de KNVB om zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke voetbalvakantie te laten beleven.