The idea/brief

Sinds de zomer van 2016 organiseert Tribe Sports unieke voetbalkampen in samenwerking met de officiële voetbalbond van Nederland: de KNVB. Na succesvolle edities in 2016 en 2017 zitten ook de mei-, zomer- en herfstvakantie KNVB Voetbalkampen van 2018 er alweer op. En wat was het geslaagd!

De voetbalkampen vinden plaats op de KNVB Campus in Zeist, waar van alle faciliteiten gebruik gemaakt wordt. Samen met de afdeling Voetbal van de KNVB wordt ieder jaar een nieuw trainingsprogramma ontwikkeld voor kinderen tussen de 8 en 15 jaar. Naast de schitterende locatie en de oefenstof is het unieke aan deze samenwerking dat iedereen die affiniteit heeft met voetbal deel kan nemen, lid of geen lid van een club.

The event

Naast ontwikkeling van de voetbal- en sociale-aspecten staat plezier in alle KNVB Voetbalkampen voorop. Iedere deelnemer aan dit onvergetelijke voetbalavontuur heeft vooraf de keuze of hij of zij wel of niet blijft slapen op de speciaal ingerichte slaaplocatie. Naast de vier uur voetbaltraining per dag, als een échte Oranje-international, blijft er voldoende tijd over voor het leuke animatieprogramma waarbij het kampgevoel nog meer naar voren komt.

Tribe Sports is trots op de samenwerking met de KNVB om zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke voetbalvakantie als Oranje te laten beleven.