The idea/brief

Jeroen van Koningsbrugge is een echte creatieve duizendpoot. De geboren Brabander is cabaretier, presentator, acteur, regisseur én zanger. Dat laatste talent vormde de basis voor zijn nieuwste concept: ’s Nachts in Carré.

In Nederland nog nooit gedaan, maar in plekken als Las Vegas is de nachtshow al jaren een bekend fenomeen. Het late tijdstip in combinatie met de gala-achtige sfeer maken dit type show erg bijzonder en populair.

Tijd dus om dit concept naar Nederland te brengen, en waar beter dan in één van de meest classy plekken van Nederland: Koninklijk Theater Carré.

Wij waren samen met Jeroen bedenker van het concept, creatief verantwoordelijk én verzorgden de productie.

The event

In de nacht van vrijdag 30 november op zaterdag 1 december begon precies om twaalf uur Jeroen’s bijzondere nachtshow in een uitverkocht Carré.

Het werd een speciale avond vol muziek, verhalen en lachen. Dit alles op een stijlvol podium, inclusief live band, oude en nieuwe klassiekers en alle hoofdrolspelers strak in het pak. Of zoals Jeroen het zelf omschreef: ‘Las Vegas Rat Pack Frank Sinatra-achtig Bigband’.

Tijdens de avond kreeg Jeroen hulp van een aantal bekende vrienden. Onder meer Guus Meeuwis, Diggy Dex, Kraantje Pappie, Lil Kleine, Dennis van der Ven en zelfs Beau van Erven Dorens stonden samen met de zanger op het podium. Een zeer succesvolle eerste editie van dit nieuwe concept.