The idea/brief

Deze zomer vond het EK vrouwenvoetbal, WEURO 2017, voor het eerst plaats in Nederland. In zeven speelsteden streden de zestien beste vrouwenteams van Europa om de felbegeerde hoofdprijs. Met de sfeer tijdens de wedstrijd zit het vaak wel goed, maar daarbuiten konden supporters nog wel een handje worden geholpen, dachten WEURO en de KNVB. Daarom vroegen zij ons om meer fanbeleving te creëren tijdens verschillende ceremonies en events rondom het toernooi.

Tijdens WEURO 2017 organiseerden en produceerden we meer dan 25 evenementen voor de KNVB en UEFA. Van de openingsceremonie tot het omhooghouden van de beker!

The event

WEURO Openingsceremonie

Productie van de feestelijke openingsceremonie in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Oranjepleinen en Oranjemars

Verzorging van het entertainment op de Oranjepleinen. Bij iedere wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen werden de bestaande Fanzones door ons omgetoverd naar Oranje Fanzones, met bands, hosts, DJ’s én ING Polesoccer toernooien. Tevens uitvoering van de beroemde OranjeMars van de Fanzone naar het stadion.

The event

ING PoleSoccer toernooi

Organisatie van dit klassieke evenement, waarbij deelnemers ouderwets elkaars paaltje proberen om te schieten. In vrijwel alle fanzones tijdens WEURO.

WEURO sponsoractivatie

Organisatie van zeven WEURO sponsoractivaties, bestaande uit promoteams die in de verschillende speelsteden het toernooi onder de aandacht brachten.

the event

Trophy lift

Productie van de officiële Trophy lift op het veld van De Grolsch Veste in Enschede om de kersverse WEURO winnaar en runner-up te eren.

WEURO Slotceremonie en huldiging

Organisatie en productie van de slotceremonie van het toernooi in De Grolsch Veste in Enschede, voor aanvang van de finalewedstrijd.