Entertainment kent vele gezichten

Tribe Events creëert, organiseert en produceert evenementen. In opdracht van onze klanten en in eigen beheer. We onderscheiden ons door met een klein team van mensen en persoonlijk contact kwalitatief hoogwaardig entertainment te bieden en klanten volledig of in deelgebieden te ontzorgen.

events
events
Events
sports
sports
Sports
sports
bookings
Bookings
sports
music & management
Music & Management
Events
Tribe bedenkt en creëert hoogwaardige entertainment. In Nederland is Tribe actief op het gebied van het organiseren en produceren van evenementen zoals De Vrienden van Amstel LIVE!, Strandfestival ZAND, Vliegende Vrienden van Amstel!, Nickelodeon Familie Festival, Red Bull Caravan Race, Let’s Dance, Red Bull Music Academy Culture Clash, Empeiria, BNN Snowtrip, Vogue Fashion’s Night Out, Nielson – Weet Je Wat Het Is en het Holland Heineken House. Tribe Company verzorgt ook sport clinics/kampen zoals de KNVB Campus Clinics en KNVB Voetbalkampen.
Sports
Topsport en entertainment zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tribe produceert in opdracht van Heineken het Holland Heineken House en verzorgt voor Amstel de UEFA Europa League Finale en KNVB Bekerfinale activaties. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met de KNVB waarin Tribe verantwoordelijk is voor de exploitatie van de KNVB Campus en het organiseren van de officiële KNVB Voetbalkampen.
Bookings
Tribe Boekingen en Artist Avenue bieden met verschillende labels onderdak voor Nederlandse pop-artiesten, bands, dance acts, DJ’s en jong talent. Een klein team van toegewijde mensen verzorgt entertainment op maat voor grote evenementen en kleine (privé en bedrijfs) feesten. Artiesten als Nielson, Thomas Acda, Gers Pardoel, Wolter Kroes, Heavylight, Jeroen van Koningsbrugge, JURK! en veelzijdige coverbands als Beethoven en The Originals zijn op exclusieve basis verbonden aan ons boekingskantoor.
Music & management
Tribe Music & Management vertegenwoordigt de belangen en ondersteunt de (muzikale) carrières van meerdere bekende Nederlanders. Het strategisch management van Thomas Acda, Jeroen van Koningsbrugge, Frans Duijts en JURK! behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast heeft Tribe een eigen muzieklabel waar deze artiesten hun muziek uitbrengen.