Bookings

Tribe Boekingen en Artist Avenue bieden met verschillende labels onderdak voor Nederlandse pop-artiesten, bands, dance acts, DJ’s en jong talent. Een klein team van toegewijde mensen verzorgt entertainment op maat voor grote evenementen en kleine (privé en bedrijfs) feesten. Artiesten als Nielson, Thomas Acda, Gers Pardoel, Wolter Kroes, Heavylight, Jeroen van Koningsbrugge, JURK! en veelzijdige coverbands als Beethoven en The Originals zijn op exclusieve basis verbonden aan ons boekingskantoor.

Onze labels
Tribe Boekingen is een full service boekingskantoor voor Nederlandse pop-artiesten, bands, dance acts, dj’s, jong talent en meer. Met een klein team van zeer toegewijde mensen hebben wij maar één doel: het leveren van entertainment voor iedere doelgroep, op zo’n hoog mogelijk niveau.
Artiest boeken? Neem contact op met Artist Avenue, voor het exclusief boeken van Nederlandse artiesten en bands als Gers Pardoel, HeavyLight, JURK!, Nielson, Thomas Acda, Waylon, Jeroen van Koningsbrugge. Voor concerten, tickets, festival en evenementen.