Sports

Topsport en entertainment zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tribe produceert in opdracht van Heineken het Holland Heineken House en verzorgt voor Amstel de UEFA Europa League Finale en KNVB Bekerfinale activaties. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met de KNVB waarin Tribe verantwoordelijk is voor de exploitatie van de KNVB Campus en het organiseren van de officiële KNVB Voetbalkampen.

KNVB Voetbalkampen
Sinds de zomer van 2016 organiseert Tribe Sports unieke voetbalkampen in samenwerking met de officiële voetbalbond van Nederland: de KNVB.
Dirk Kuyt Testimonial
Tribe Company is op verzoek van Kuyt gevraagd om deze ‘Dirk Kuyt Testimonial’ te organiseren, in samenwerking met Jaap de Groot, Team Wasserman, 250K en Feyenoord zelf. Wij produceerden het evenement, het creatieve stuk werd gezamenlijk gedaan.
Red Bull Caravan Race
Op zondag 20 en maandag 21 mei 2018 organiseerde supermarktketen Jumbo voor de derde keer de ‘Jumbo Racedagen’ op Circuit Zandvoort.
Uefa Europa League Finale / Amstel
Net als bij de finales in 2016 (Basel) en 2017 (Stockholm) werd Tribe Company gevraagd voor de creatieve én productionele invulling.