Muziek en sport zijn natuurlijke elementen die elk merk versterken.

Elk talent wordt sterker van een mooi merk, concept of evenement.

Daar geloven wij in.
Daarom verbinden we deze
werelden al sinds 2009 met elkaar.

Wij onderscheiden ons door onze
creativiteit en een uniek netwerk.
Hoogwaardige producties en
persoonlijk contact zijn voor ons
vaste belangrijke kernwaarden.

Het talent
De fans
De verwondering

MUSIC

Muziek is simpelweg de basis van ons bedrijf. In eigen beheer of opdracht van partners ontwikkelen we concepten of evenementen zoals De Vrienden van Amstel LIVE, Strandfestival ZAND, De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE, Borsato in De Kuip of de Eurovision Village. Jaarlijks bezoeken meer dan 250.000 mensen evenementen waar Tribe Company bij betrokken is.

SPORTS

Sport is onze passie. Wij organiseren geen wedstrijden maar proberen de sport te verrijken door entertainment toe te voegen. Tribe Sports is vanaf de KNVB Campus in Zeist verantwoordelijk voor onder meer de KNVB Voetbalkampen, Women’s Euro 2017, WAVES Sport & Music Festival, Holland Heineken House, Red Bull Uncontained, Dirk Kuyt Testimonial en KNVB Oranje Pleinen.

De prestatie
De overwinning
De ontlading

De cultuur
De groei
De verrassing

BUSINESS

Business is waar we met merken samenwerken. Tribe Company organiseert graag samen met partners groot en kleinschalige evenementen omdat wij geloven dat hierdoor unieke kansen ontstaan. 
 
Samen met Amstel doen we de UEFA Europa League finale, met ING doen we BusinessBoost LIVE in Rotterdam Ahoy en voor Red Bull mogen we Uncontained en de Caravan Race organiseren. We brachten Marco Borsato en de Nationale Postcode Loterij samen voor De Kuip en produceerden bedrijfsfeesten voor Bol.com, YoungCapital en Red Bull.

Strategie

Eén van de belangrijkste onderscheidende elementen
van Tribe Company is het strategisch meedenken met merken. Onze jaren lange ervaring in combinatie met
het creatief vermogen zorgen ervoor dat Tribe samenwerkingen voor een langere periode aan gaat. Wij zijn niet van de ‘quick wins’ maar willen samen lange termijn succes boeken.

Creatie

Tribe Company staat bekend om z’n creativiteit. Of het nou gaat om het ontwikkelen van shows, decors, muziek, of content, alles is in huis beschikbaar om een project van A tot Z te ondersteunen. Tribe Studio is daarnaast de visuele vormgever voor vrijwel alle on- en offline communicatie van de projecten.

Productie

Het produceren van evenementen doen we in alle denkbare vormen en maten. Van een bedrijfsfeest voor 50 personen tot een festival met 120.000 bezoekers en alles wat daartussen zit, wij doen het. Een vaste kernwaarde daarbij is dat wat we doen goed moet zijn. Kwaliteit staat voorop en is voor ons essentieel bij een productie.

Hospitality

Evenementen worden steeds vaker ontwikkeld voor diverse doelgroepen. Onze project managers zijn daarom ook zeer bedreven in het produceren van hospitality evenementen. Of het gaat om een voetbalreis voor gasten naar een Europacup League Finale of 15.000 VIP gasten in Ahoy bij De
Vrienden van Amstel LIVE, wij ontzorgen onze klanten en verzorgen hun genodigden met veel plezier.

We zijn trots om onder andere met deze klanten en partners gewerkt te hebben.