Nieuws

Tribe Events creëert, organiseert en produceert evenementen.
In opdracht van onze klanten en in eigen beheer. We onderscheiden ons door met een klein team van mensen en persoonlijk contact kwalitatief hoogwaardig entertainment te bieden en klanten volledig of in deelgebieden te ontzorgen.

KREZIP, KENSINGTON, SNELLE OP STRANDFESTIVAL ZAND 2020

Almere, 19 november 2019 – Strandfestival ZAND heeft de eerste namen bekendgemaakt van de 13e editie van het zomerfestival. Op zaterdag 22 augustus 2020 staan onder meer Krezip en Kensington op het strand van Almere. Ook Snelle en Kraantje Pappie treden op. De presentatie is opnieuw in handen van de Radio 538 dj’s Coen & Sander. In een later stadium worden meer namen bekendgemaakt voor de andere podia.

Snelle, Suzan & Freek en Sunnery James & Ryan Marciano op De Vrienden van Amstel LIVE

Zoeterwoude, 18 november 2019 – Snelle, Diggy Dex, Suzan & Freek, Paul de Munnik en Sunnery James & Ryan Marciano zijn toegevoegd aan de line-up van De Vrienden van Amstel LIVE. Voor rapper Snelle en zangduo Suzan & Freek is het de eerste keer dat ze in de grootste kroeg van Nederland staan.

Extra show voor De Vrienden van Amstel LIVE

150 jarig bestaan van Amstel wordt gevierd met 12e show Zoeterwoude, 11 november 2019 – Vanwege het 150-jarig bestaan van organisator Amstel in 2020, heeft de brouwer vandaag een extra show van De Vrienden van Amstel LIVE aangekondigd. De extra show voor de 22e editie van De Vrienden vindt plaats op dinsdag 28 januari. Daarmee komt het totaal op maar liefst 12 shows. De kaartverkoop start aanstaande woensdag 13 november om 10 uur. Yvonne de Liefde van organisator Amstel: “Amstel  bestaat volgend jaar maar liefst 150 jaar en dat willen we natuurlijk met zoveel mogelijk vrienden vieren.

PIETER ZWART NEEMT STOKJE OVER VAN MICHIEL MULLER BIJ BUSINESSBOOST LIVE

Amsterdam, 8 oktober 2019 – BusinessBoost Live wordt komend jaar gehost door Pieter Zwart, CEO van Coolblue. Daarmee neemt hij het stokje over van Picnic-oprichter Michiel Muller, die het event in maart van dit jaar presenteerde. BusinessBoost Live beleeft op 4 maart 2020 haar derde editie in Rotterdam Ahoy. Onder meer modeontwerpster en presentatrice Nikkie Plessen en de Amerikaanse bestsellerauteur Verne Harnish staan die avond op het podium.

TOMMIE CHRISTIAAN IN CULINAIRE THEATERSHOW ‘MADAME JEANETTE’

Hilversum, 13 september 2019 - Zanger en acteur Tommie Christiaan speelt één van de hoofdrollen in Madame Jeanette, een nieuwe culinaire theatershow in Studio 21. Acteur Nico de Vries, zangeres Denise van Donselaar en zanger en oud Voice-deelnemer Brandon Delagraentiss spelen de andere hoofdrollen. Madame Jeanette is de opvolger van de begin dit jaar gestopte dinnershow Pandora en gaat op 6 oktober aanstaande in première in Hilversum.

Vernieuwd Strandfestival ZAND van start op zonovergoten strand van Almere

Almere, 24 augustus 2019 – De twaalfde editie van Strandfestival ZAND is om 12.00 uur van start gegaan op het strand van Almere. Na twee edities met minder weer, genieten bezoekers vandaag eindelijk weer van een zonnige strandfestivaldag.

The Voice Kids-winnaar Silver Metz maakt line-up Nickelodeon Familie Festival compleet

Het einde van de zomervakantie komt voor een groot deel van Nederland nu wel heel dichtbij. Reden genoeg voor een spetterend afsluitend feest, toch?! En waar kan dat beter dan bij het grootste familiefestival van Nederland? Nog maar twaalf dagen op de teller en dan viert Nickelodeon de tweede editie van het Nickelodeon Familie Festival. 

Roxeanne Hazes sluit aan in line-up Nickelodeon Familie Festival

Met nog iets meer dan twee weken te gaan, voegt Nickelodeon een nieuwe naam toe aan de line-up van het grootste familiefestival van Nederland. Niemand minder dan zangeres Roxeanne Hazes staat op zondag 25 augustus op het hoofdpodium van het Nickelodeon Familie Festival aan het Almeerderstrand in Almere.

Coen & Sander artiesten én presentatoren op vernieuwd Strandfestival ZAND

Almere, 23 juli 2019 – Coen & Sander zijn de nieuwe presentatoren van Strandfestival ZAND, dat op zaterdag 24 augustus 2019 plaatsvindt op het strand van Almere. Ook treedt het 538-duo op als DJ-act, waarbij ze het festival feestelijk afsluiten op het hoofdpodium. Met de toevoeging van Coen & Sander is de line-up voor de twaalfde editie van ZAND compleet.

Broederliefde en MAAN zetten podium Nickelodeon Familie Festival op z’n kop

Tijdens het grootste familiefestival van Nederland, het Nickelodeon Familie Festival aan het Almeerderstrand in Almere, sluiten opnieuw bekende Nederlandse artiesten aan in de programmering. Niemand minder dan Broederliefde, MAAN, Mylene & Rosanne, Stefan de Vries & Sean en dansgroep Dreamkidszz & the Originals verzorgen een spetterend optreden tijdens deze dag vol familieplezier en brengen daarmee voor iedereen wat wils op de laatste dag van de zomervakantie.

WAVES Festival nu alle dagen gratis toegankelijk

Texel – WAVES Festival is een nieuw meerdaags surf- en muziekfestival bij Paal 17 op Texel, bedacht door tweevoudig Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe. De eerste editie in 2019 is gekoppeld aan de Ronde om Texel en vindt plaats van 19 tot en met 23 juni. 

Marco Borsato met vijf uitverkochte concerten terug in De Kuip

Rotterdam, 29 mei 2019 – Zojuist is in De Kuip in Rotterdam de concertreeks ‘Borsato in De Kuip’ van start gegaan. Iets na 20.00 uur verscheen Marco Borsato op het immense podium, dat onder meer bestaat uit 1000m2 video, het grootste ooit gebruikt in een live entertainmentshow. 

Ronnie Flex & Deuxperience, Kalvijn en STUK eerste headliners bij Nickelodeon Familie Festival

8 mei, 2019 - De eerste headliners van het Nickelodeon Familie Festival zijn bekend! Niemand minder dan Ronnie Flex & Deuxperience, Kalvijn en STUK zullen spetterende live optredens verzorgen tijdens de tweede editie van het grootste familie festival van Nederland. Ook Stefania, 4LIFE en Dirk Scheele zullen optreden tijdens deze dag vol fun. Nickelodeon-presentatrice Nienke van Dijk en multitalent Kaj van der Voort presenteren de dag.

Madame Jeanette nieuwe show in Studio 21

Hilversum, 17 april 2019 – Studio 21 huisvest vanaf eind september een nieuw restaurant genaamd ‘Madame Jeanette’. Hiermee komt er een opvolger van de onlangs gestopte Dinnershow Pandora. Madame Jeanette zegt de traditionele dinnershow vaarwel en brengt bezoekers een gloednieuwe ervaring in belevend eten. De show is een coproductie van Tribe Company, TWOFIFTYK en Oseven, die sinds juli 2018 exploitant is van de bekende Hilversumse eventlocatie.

Nielson sluit eerste editie WAVES Festival Texel af

Texel, 15 april 2019 – WAVES Festival, het nieuwe Texelse sport- en muziekfestival van tweevoudig Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe, heeft bekendgemaakt dat Nielson de eerste editie zal afsluiten op het strand bij Paal 17. Daarnaast is Janieck toegevoegd aan het muzikale programma, waarmee de line-up zo goed als compleet is. Eerder was al bekend dat RONDÉ, Wulf, The Dirty Daddies, La Pegatina, EUT, Splendid, Rilan & the Bombardiers, Jeangu Macrooy en Kita Menari zullen optreden op het Texelse festival dat plaatsvindt van 19 t/m 23 juni.

NICKELODEON FAMILIE FESTIVAL KEERT WEGENS SUCCES TERUG MET TWEEDE EDITIE

Vorig jaar organiseerde kinderzender Nickelodeon in samenwerking met Tribe Company het eerste Nickelodeon Familie Festival. Meer dan 12.000 kinderen en volwassenen beleefden een dag vol familieplezier. Vanwege het succes van vorig jaar, keert het grootste familie evenement van Nederland deze zomer terug naar het Almeerderstrand in Almere. 

Vliegende Vrienden Production Of The Year 2018

Gisteravond heeft De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE de prestigieuze Dutch Live Entertainment Award gewonnen voor beste productie van 2018. Op een speciale vertolking van "Goodnight Saigon" zong VanVelzen het evenement toe om vervolgens de prijs samen met presentator Giel Beelen te overhandigen. Voor Tribe Company en Amstel Bier betekende de trofee de tweede productie award in vijf jaar tijd. In 2014 won De Vrienden van Amstel LIVE ook al dezelfde vakprijs in de industrie.

Dit was Businessboost LIVE 2019 in tien ondernemerslessen

Op 20 maart 2019 vond in een vol Rotterdam Ahoy de derde editie plaats van het ondernemersevent BusinessBoost Live. Een bijzondere avond, vol topondernemers, entertainment en nieuwe inzichten. Zo ging meervoudig beste DJ van de wereld Armin van Buuren in gesprek met Humberto Tan, werd Johnny de Mol geïnterviewd door vriend en ‘Zuidasdominee’ Ruben van Zwieten en gaf ‘Zomergast’ Esther Perel een keynote over het belang van (zakelijke) relaties.

Armin van Buuren zorgt voor spectaculair einde BusinessBoost Live

Rotterdam, 20 maart 2019 - Armin van Buuren heeft zojuist op spectaculaire wijze de derde editie van het ondernemersevent BusinessBoost Live afgesloten. De meervoudig beste DJ van de wereld verraste een vol Rotterdam Ahoy met een optreden, nadat hij daarvoor al op het podium stond als hoofdspreker. Ook Johnny de Mol, ‘Zomergast’ Esther Perel en Najib Amhali waren te gast, samen met een aantal Nederlandse topondernemers.  Eva Jinek, Humberto Tan en ‘Zuidasdominee’ Ruben van Zwieten verzorgden de interviews.

The Dirty Daddies, Eut, Splendid, Rilan & The Bombardiers en Kita Menari op WAVES Festival

Texel, 11 maart 2019 – Het nieuwe sport- en muziekfestival WAVES, van tweevoudig Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe, heeft vijf artiesten toegevoegd aan de line-up van het muzikale programma. The Dirty Daddies, EUT, Splendid, Rilan & The Bombardiers en Kita Menari zijn in juni te zien op het strand van Paal 17 Texel. Eerder werd al bekend gemaakt dat Wulf, La Pegatina, RONDÉ en Jeangu Macrooy zullen optreden op het Texelse festival.

Maan, Lucas & Steve en The Dirty Daddies op vernieuwd Strandfestival ZAND

Almere, 8 maart 2019 – Strandfestival ZAND heeft opnieuw namen bekendgemaakt voor de 12e editie van het festival. Onder meer zangeres Maan, DJ’s Lucas & Steve en de populaire coverband The Dirty Daddies zijn op zaterdag 24 augustus 2019 te bewonderen op het strand van Almere. Eerder werd al bekend dat André Hazes, Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Ronnie Flex en Kris Kross Amsterdam zullen optreden op het festival. 

Koen Mühlradt van NOC*NSF naar Tribe Sports

Zeist, 25 februari 2019 - Per 1 april aanstaande wordt Koen Mühlradt de directeur van Tribe Sports. Dit is een nieuwe functie binnen het bedrijf dat onderdeel uitmaakt van Tribe Company. Met de komst van Mühlradt investeert het bedrijf in de groeiambities die naast de dagelijkse werkzaamheden voor de KNVB verder gaan dan alleen voetbal. Koen Mühlradt is afkomstig van NOC*NSF, waar hij werkzaam was als Hoofd Accountmanagement en Manager Marketing, Communicatie & Partnership a.i.

Strandfestival ZAND heeft de eerste namen bekendgemaakt van de 12e editie van het evenement.

Almere, 6 februari 2019 – Strandfestival ZAND heeft de eerste namen bekendgemaakt van de 12e editie van het evenement. Op zaterdag 24 augustus 2019 staan onder meer André Hazes, Guus Meeuwis, Ronnie Flex (met zijn Deuxperience band) en Kris Kross Amsterdam op het strand van Almere.

Vrienden van Amstel brengen eerbetoon aan Lee Towers

Rotterdam, 28 januari 2019 - Terwijl vanavond de 21ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE wordt afgesloten hebben de artiesten van het evenement een uniek eerbetoon opgenomen voor Lee Towers. In Café de Kleinste Kroeg, dat op het voorplein van Ahoy staat, zongen vrijwel alle optredende artiesten “You’ll Never Walk Alone” samen met Leen onder begeleiding van DI-RECT.

Lee Towers, Guus Meeuwis en Chef’ Special maken programma De Vrienden van Amstel LIVE compleet

Rotterdam, 17 januari 2019 – Zojuist is met een volledig vernieuwd decor in  Rotterdam Ahoy de 21ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE gestart. Bezoekers werden verrast door de unieke opstelling van het podium dat in de lengte van de zaal is geplaatst met daarboven een 70 meter lang videoscherm.

Ook André Hazes, De Dijk, Lil Kleine en dj’s Sunnery James en Ryan Marciano in line-up De Vrienden van Amstel LIVE

Zoeterwoude, 14 januari 2019 – Ook André Hazes, Lil Kleine, De Dijk en het dj duo Sunnery James en Ryan Marciano zijn onderdeel van het programma van de 21e editie van De Vrienden van Amstel LIVE dat later deze week start in Rotterdam Ahoy. 

Anouk, Ronnie Flex en Maan bij De Vrienden van Amstel LIVE

Zoeterwoude, 7 januari 2019 – Zojuist zijn in de Coen en Sander show op Radio 538 en in het nieuwe programma 6 Inside op SBS6 de eerste namen van het programma van de 21ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE bekendgemaakt.

Extra middagshow Borsato in De Kuip

Rotterdam, 18 december 2018 – Marco Borsato heeft zojuist bekend gemaakt dat er een extra show wordt toegevoegd aan zijn concertreeks in De Kuip. Vanwege de enorme vraag naar kaarten komt er op zondag 2 juni 2019 een speciale middagshow. De eerder aangekondigde concerten op woensdag 29 mei, zaterdag 1 juni en woensdag 5 juni zijn uitverkocht.

Armin van Buuren vertelt zijn ondernemersverhaal tijdens derde editie BusinessBoost Live

Amsterdam, 13 december 2018 - Meervoudig beste DJ van de wereld Armin van Buuren deelt zijn ondernemersverhaal tijdens de derde editie van BusinessBoost Live. Op woensdag 20 maart 2019 staat hij op het podium in Rotterdam Ahoy, samen met onder meer de internationaal bekende ‘relatiewetenschapper’ Esther Perel, presentator en programmamaker Johnny de Mol en innovatieve ondernemers Pieter Zwart (Coolblue), Michiel Muller (Picnic) en Dirk de Bruijn (Swapfiets). Binnenkort worden meer sprekers bekendgemaakt.

Dorian van Rijsselberghe start eigen festival

Texel, 10 december 2018 – Tweevoudig Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe start zijn eigen watersport- en muziekfestival op Texel, genaamd WAVES. Het festival vindt plaats van 19 tot en met 23 juni 2019 op de iconische strandlocatie van Paal 17 en is tijdens én in samenwerking met de Ronde om Texel.

De Kuip feliciteert Borsato op ludieke wijze

Rotterdam, 16 november 2018 - Marco Borsato werd zojuist voor aanvang van de interland tussen Nederland en Frankrijk in De Kuip verrast door een ludieke felicitatie van het stadion. Het wedstrijd scorebord veranderde tijdelijk in de tussenstand 10-12, verwijzende naar het aantal optredens van The Rolling Stones en Marco Borsato in De Kuip. De zanger die samen met zijn zoon als gast van de KNVB vanavond de wedstrijd werd zichtbaar verrast door het bijzondere gebaar van het stadion.

Stormloop op Kuip concerten Borsato

Rotterdam, 16 november 2018 – Zojuist heeft Marco Borsato een 3e show in De Kuip aangekondigd. Binnen een half uur werden de kaarten voor de twee eerder aangekondige shows verkocht. De extra show zal plaatsvinden op woensdag 5 juni.

Extra concert Marco Borsato in De Kuip

Rotterdam, 16 november 2018 - Marco Borsato heeft zojuist een extra concert in De Kuip aangekondigd. Vrijwel alle 47.000 beschikbare plaatsen voor het concert op 29 mei 2019 werden binnen een kwartier verkocht. Daarom gaat er per direct een extra show in de verkoop, die op zaterdag 1 juni zal plaatsvinden. De kaartverkoop voor het extra concert is zojuist gestart via borsato.nl

Marco Borsato keert terug naar De Kuip

Rotterdam, 13 november 2018 - Marco Borsato heeft zojuist in de spelerstunnel van De Kuip aangekondigd dat hij na vijftien jaar weer gaat optreden in dit stadion. Op woensdag 29 mei 2019 keert de zanger terug naar de plek waar hij z’n grootste successen vierde. Dit doet hij niet alleen, André Hazes, Lil Kleine en DI-RECT vergezellen Borsato tijdens het bijzondere optreden. Het is voor het eerst sinds 2008 dat er weer een volwaardig concert plaatsvindt in De Kuip.

ALLEREERSTE NEDERLANDSE ‘MAGIC FESTIVAL’ EIND SEPTEMBER IN BREDA

Breda, 3 september 2018 – Nederland krijgt voor het eerst een officieel, publiekelijk toegankelijk ‘Magic Festival’. De eerste editie vindt plaats in Breda, start op zaterdag 29 september 2018 en duurt een volle week. Tijdens het zogeheten ‘Magic Festival Breda’ vinden iedere dag op verschillende locaties in de stad magie-gerelateerde activiteiten en shows plaats.

Jeroen van Koningsbrugge voor het eerst in Carré

Amsterdam, 28 augustus 2018 –Jeroen van Koningsbrugge gaat een bijzonder nachtgala geven in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. In de nacht van vrijdag 30 november op zaterdag 1 december begint precies om twaalf uur zijn eerste - ’s nachts in Carré - show met gastoptredens van vrienden uit het vak. Het is de eerste keer dat van Koningsbrugge solo in Carré te zien is.

Daverend succes eerste Nickelodeon Familie Festival

Vandaag vond de eerste succesvolle editie van het Nickelodeon Familie Festival plaats in Almere. Het was dé afsluiting van de zomervakantie voor het hele gezin. Viacom-zender Nickelodeon kwam tot leven met de vele muzikale optredens van Nederlandse topartiesten zoals Ronnie Flex, Djamila en Nielson. Het boordevolle programma werd door de bezoekers hoog gewaardeerd en de opkomst was boven verwachting.

Elfde editie Strandfestival ZAND trekt 25.000 bezoekers

Almere, 25 augustus 2018 – De elfde editie van Strandfestival ZAND is vanochtend om 11:00u van start gegaan op het strand van Almere. Ondanks het weer brengt het festival vandaag zo’n 25.000 bezoekers op de been. Zij genieten van optredens van Guus Meeuwis, Bløf, Anouk, Typhoon, Nielson, Lil’ Kleine en Chef’Special. Het festival duurt nog tot middernacht en eindigt traditioneel met een groot vuurwerk.

Strandfestival ZAND eerste ‘hartverantwoorde festival’ van Nederland

Almere, 21 augustus 2018 – De aankomende editie van Strandfestival ZAND wordt het allereerste ‘hartverantwoorde festival’ van Nederland. Het festival, dat op zaterdag 25 augustus voor de elfde keer plaatsvindt op het strand van Almere, werkt hiervoor samen met de Hartstichting. In samenwerking met dit goede doel voldoet het hele terrein aan de uitgangspunten van de zogenaamde ‘6 minutenzone’.

Programma De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! bekend

Amsterdam, 1 augustus 2018 – Over anderhalve maand bezoeken zo’n 120.000 muziekliefhebbers de eerste editie van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!. Op zaterdag 15 september reizen maar liefst 24 artiesten naar Zwolle, Eindhoven en Amsterdam om de jubilea van De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch te vieren.
Getoond 1–40 van 7712