Nieuws

Tribe Events creëert, organiseert en produceert evenementen.
In opdracht van onze klanten en in eigen beheer. We onderscheiden ons door met een klein team van mensen en persoonlijk contact kwalitatief hoogwaardig entertainment te bieden en klanten volledig of in deelgebieden te ontzorgen.

Dr. Alban bij Let’s Dance 2017

Tijdens de derde editie van discospektakel Let’s Dance staat ook een van de grootse acts uit de jaren negentig, Dr. Alban op het podium. De Zweedse rapper en tandarts is wereldwijd bekend om zijn hits 'It’s My Life' en 'Sing Hallelujah'. 'It's My Life' was in 1992 ruim vier maanden in de Nederlandse hitlijsten te vinden, waarvan bijna twee maanden op de nummer 1-positie.

Breepark viert opening samen met omwonenden

Breda, 21 september 2017 – Vrijetijdspark Breepark opent op donderdag 12 oktober aanstaande haar deuren voor het grote publiek. De evenementenlocatie nodigt bewoners gratis uit voor het openingsfeest. Onder andere via een enorme brievenbus in het centrum van Breda kunnen belangstellenden zich inschrijven.

Kevin Spacey en John de Mol samen op het podium in Ahoy

Amsterdam, 21 september 2017 – Kevin Spacey, bedenker en hoofdrolspeler van de populaire Netflix serie House Of Cards komt naar Ahoy in Rotterdam. Op woensdag 29 november aanstaande is hij de hoofdspreker tijdens de eerste editie van het inspiratie-evenement BusinessBoost LIVE.

10.000 extra kaarten voor jubileumeditie De Vrienden van Amstel LIVE! 2018

Zoeterwoude, 21 september 2017 – Volgende week gaan de laatste 10.000 kaarten voor de jubileumeditie van De Vrienden van Amstel LIVE! in 2018 in de verkoop. Eerder dit jaar werden alle beschikbare kaarten voor de shows binnen een week verkocht.

Helden van de Top 2000-concert met optredens van VanVelzen, Miss Montreal, Douwe Bob, 3JS en DI-RECT

Op 8 december 2017 vindt de tweede editie van Helden van de Top 2000 plaats in AFAS Live in Amsterdam. Douwe Bob, 3JS, Miss Montreal, VanVelzen en DI-RECT zingen nummers van hun Top 2000-helden.

Strandfestival ZAND editie tien: de hoogtepunten

De tiende, extra lange jubileumeditie van Strandfestival ZAND zit er weer op. Vooraf een beetje bang gemaakt door de weergoden, maar uiteindelijk was het wederom een prachtige dag, met meer zon, en veel minder regen dan verwacht. Het hele festival samenvatten in één bericht is onmogelijk, maar we gaan het toch proberen. Want wat hebben we genoten! Waarvan allemaal? Nou…

Tribe Sports trotse partner WEURO 2017

Toen de KNVB 1,5 jaar geleden aan Tribe vroeg om (commercieel) partner te worden in de WEURO 2017 zijn we samen vol enthousiasme een enorm spannend avontuur aangegaan. We zijn natuurlijk ontzettend trots op de fantastische prestatie van de 

OranjeLeeuwinnen door naar de halve finale van WEURO 2017!

De Oranje sfeer zat er ook vandaag weer goed in! De IJsselkade in Doetinchem stroomde al snel vol en er werd volop feest gevierd. Net als in de andere speelsteden was Tribe ook in Doetinchem weer verantwoordelijk voor het gehele entertainment programma, dat ook vandaag weer een groot succes was!

OranjeLeeuwinnen in de kwartfinale van UEFA Women's EURO 2017

De OranjeLeeuwinnen staan in de kwartfinale van UEFA Women's EURO 2017! Gisteren wonnen zij ook de laatste poulewedstrijd tegen België.

Zomervakantie? Wij gaan nog even door!

Tribe Sports beleeft een opwindende zomer met de organisatie en productie van meer dan 25 evenementen voor de KNVB en UEFA tijdens het EK vrouwenvoetbal, de WEURO 2017. Tribe trapt morgen in Utrecht af met het Oranjeplein, de Oranjemars naar het stadion en we zijn de trots producent van de openingceremonie voorafgaand aan de wedstrijd.

Tiende editie Strandfestival ZAND in recordtempo uitverkocht

Strandfestival ZAND viert haar jubileum met een uitverkochte editie. Drie maanden voor aanvang zijn alle 25.000 kaarten verkocht voor het festival dat op zaterdag 19 augustus op het strand van Almere plaatsvindt. Een record, nooit eerder verkocht het evenement zo snel uit.

The Pointer Sisters en Fedde Le Grand bij Let’s Dance 2017

Het ultieme disco spektakel ‘Let’s Dance’ keert voor de derde maal terug in de Ziggo Dome. Liefhebbers van disco, funk en swingbeat kunnen in november hun hart weer ophalen in de grootste discotheek van Nederland. 

Voetbal en plezier tijdens KNVB Voetbalkampen

Werken aan de technische vaardigheden, tactische kennis opdoen en vooral heel veel plezier maken. De eerste meivakantie-editie van de KNVB Voetbalkampen zit erop. Van maandag 24 tot en met woensdag 26 april bezocht een groot aantal kinderen in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 15 jaar de KNVB Campus om een onvergetelijk voetbalavontuur te beleven.

Rondé & The Originals maken line-up Strandfestival ZAND compleet

Een van de meest talentvolle bands van dit moment, Rondé, en publiekslieveling The Originals zijn als laatste toegevoegd aan de line-up van Strandfestival ZAND. In de afgelopen maanden werden ook al Kensington, Guus Meeuwis, DI-RECT, Racoon, Miss Montreal, Nick & Simon, Chef’Special en Coen & Sander bevestigd voor de jubileumeditie van het festival.

Niels Houtepen versterkt per 1 mei Tribe Company

Niels Houtepen treedt per 1 mei aan bij Tribe Company. Binnen de organisatie wordt hij verantwoordelijk voor de verdere groei van bijzondere evenementen, het versterken van de merk- en marketingstrategie, het creëren van nieuwe commerciële kansen en de ontwikkeling van creatieve concepten.

KNVB en Tribe gaan exclusieve samenwerking aan

Ouderkerk aan de Amstel, 12 april 2017 – Tribe en de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond zijn een meerjarige exclusieve samenwerking aangegaan voor de realisatie van evenementen, boekingen en overige activiteiten op de KNVB Campus in Zeist. 

ING eerste Nationale Partner WEURO 2017

Precies 100 dagen voordat het UEFA Women's EURO 2017 op 16 juli begint heeft KNVB hoofdsponsor ING zich als eerste ‘Nationale Partner’ verbonden aan WEURO 2017. Ook de andere vier Nationale Partner-pakketten zijn bijna allemaal door de KNVB verkocht. De verwachting is dat alle vijf nationale partners voor het eind van april bekend worden gemaakt.  

Volkszangers Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner bundelen krachten!

Maandag 10 april 2017 - Nadat volkszangers Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner al eerder samen verschenen in het TV-programma ‘3Man Sterk’, is vandaag bekend geworden dat de zangers opnieuw hun krachten bundelen en een gloednieuw evenement lanceren: ‘Echte Vrienden’.

Racoon en Coen & Sander op jubileumeditie Strandfestival ZAND

Almere, 6 maart 2017 – De Zeeuwse band Racoon is toegevoegd aan de line-up van de jubileumeditie van Strandfestival ZAND op zaterdag 19 augustus. Ook Coen & Sander maken opnieuw hun opwachting op het festival, nadat zij vorig jaar voor het eerst het festival afsloten. De organisatie maakte eerder al bekend dat ook Guus Meeuwis, DI-RECT, Kensington, Nick & Simon, Miss Montreal en Chef’Special een bezoek zullen brengen aan het strand van Almere.

Thomas Acda lanceert zijn nieuwe album

Thomas Acda lanceert vandaag zijn nieuwe album 'De Marathon' met liedjes voor de musical. Het album is te beluisteren via: 

Nick & Simon en Chef’Special op jubileumeditie Strandfestival ZAND!

Almere, 19 december 2016 – Na vorige maand de eerste artiesten voor de 10e editie van Strandfestival ZAND te hebben onthuld, zijn er opnieuw twee namen bekendgemaakt. 

NICK & SIMON NIEUWE KROEGBAZEN DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE 2017!

De grootste kroeg van Nederland krijgt jaarlijks een nieuwe kroegbaas. Zoeterwoude, 7 december 2016 

Kensington & Miss Montreal op jubileumeditie Strandfestival ZAND!

Vanochtend zijn de eerste namen bekend gemaakt voor de 10e editie van Strandfestival ZAND.