Nieuws

Tribe Events creëert, organiseert en produceert evenementen.
In opdracht van onze klanten en in eigen beheer. We onderscheiden ons door met een klein team van mensen en persoonlijk contact kwalitatief hoogwaardig entertainment te bieden en klanten volledig of in deelgebieden te ontzorgen.

Ook André Hazes, De Dijk, Lil Kleine en dj’s Sunnery James en Ryan Marciano in line-up De Vrienden van Amstel LIVE

Zoeterwoude, 14 januari 2019 – Ook André Hazes, Lil Kleine, De Dijk en het dj duo Sunnery James en Ryan Marciano zijn onderdeel van het programma van de 21e editie van De Vrienden van Amstel LIVE dat later deze week start in Rotterdam Ahoy. 

Anouk, Ronnie Flex en Maan bij De Vrienden van Amstel LIVE

Zoeterwoude, 7 januari 2019 – Zojuist zijn in de Coen en Sander show op Radio 538 en in het nieuwe programma 6 Inside op SBS6 de eerste namen van het programma van de 21ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE bekendgemaakt.

Extra middagshow Borsato in De Kuip

Rotterdam, 18 december 2018 – Marco Borsato heeft zojuist bekend gemaakt dat er een extra show wordt toegevoegd aan zijn concertreeks in De Kuip. Vanwege de enorme vraag naar kaarten komt er op zondag 2 juni 2019 een speciale middagshow. De eerder aangekondigde concerten op woensdag 29 mei, zaterdag 1 juni en woensdag 5 juni zijn uitverkocht.

Armin van Buuren vertelt zijn ondernemersverhaal tijdens derde editie BusinessBoost Live

Amsterdam, 13 december 2018 - Meervoudig beste DJ van de wereld Armin van Buuren deelt zijn ondernemersverhaal tijdens de derde editie van BusinessBoost Live. Op woensdag 20 maart 2019 staat hij op het podium in Rotterdam Ahoy, samen met onder meer de internationaal bekende ‘relatiewetenschapper’ Esther Perel, presentator en programmamaker Johnny de Mol en innovatieve ondernemers Pieter Zwart (Coolblue), Michiel Muller (Picnic) en Dirk de Bruijn (Swapfiets). Binnenkort worden meer sprekers bekendgemaakt.

Dorian van Rijsselberghe start eigen festival

Texel, 10 december 2018 – Tweevoudig Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe start zijn eigen watersport- en muziekfestival op Texel, genaamd WAVES. Het festival vindt plaats van 19 tot en met 23 juni 2019 op de iconische strandlocatie van Paal 17 en is tijdens én in samenwerking met de Ronde om Texel.

De Kuip feliciteert Borsato op ludieke wijze

Rotterdam, 16 november 2018 - Marco Borsato werd zojuist voor aanvang van de interland tussen Nederland en Frankrijk in De Kuip verrast door een ludieke felicitatie van het stadion. Het wedstrijd scorebord veranderde tijdelijk in de tussenstand 10-12, verwijzende naar het aantal optredens van The Rolling Stones en Marco Borsato in De Kuip. De zanger die samen met zijn zoon als gast van de KNVB vanavond de wedstrijd werd zichtbaar verrast door het bijzondere gebaar van het stadion.

Stormloop op Kuip concerten Borsato

Rotterdam, 16 november 2018 – Zojuist heeft Marco Borsato een 3e show in De Kuip aangekondigd. Binnen een half uur werden de kaarten voor de twee eerder aangekondige shows verkocht. De extra show zal plaatsvinden op woensdag 5 juni.

Extra concert Marco Borsato in De Kuip

Rotterdam, 16 november 2018 - Marco Borsato heeft zojuist een extra concert in De Kuip aangekondigd. Vrijwel alle 47.000 beschikbare plaatsen voor het concert op 29 mei 2019 werden binnen een kwartier verkocht. Daarom gaat er per direct een extra show in de verkoop, die op zaterdag 1 juni zal plaatsvinden. De kaartverkoop voor het extra concert is zojuist gestart via borsato.nl

Marco Borsato keert terug naar De Kuip

Rotterdam, 13 november 2018 - Marco Borsato heeft zojuist in de spelerstunnel van De Kuip aangekondigd dat hij na vijftien jaar weer gaat optreden in dit stadion. Op woensdag 29 mei 2019 keert de zanger terug naar de plek waar hij z’n grootste successen vierde. Dit doet hij niet alleen, André Hazes, Lil Kleine en DI-RECT vergezellen Borsato tijdens het bijzondere optreden. Het is voor het eerst sinds 2008 dat er weer een volwaardig concert plaatsvindt in De Kuip.

ALLEREERSTE NEDERLANDSE ‘MAGIC FESTIVAL’ EIND SEPTEMBER IN BREDA

Breda, 3 september 2018 – Nederland krijgt voor het eerst een officieel, publiekelijk toegankelijk ‘Magic Festival’. De eerste editie vindt plaats in Breda, start op zaterdag 29 september 2018 en duurt een volle week. Tijdens het zogeheten ‘Magic Festival Breda’ vinden iedere dag op verschillende locaties in de stad magie-gerelateerde activiteiten en shows plaats.

Jeroen van Koningsbrugge voor het eerst in Carré

Amsterdam, 28 augustus 2018 –Jeroen van Koningsbrugge gaat een bijzonder nachtgala geven in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. In de nacht van vrijdag 30 november op zaterdag 1 december begint precies om twaalf uur zijn eerste - ’s nachts in Carré - show met gastoptredens van vrienden uit het vak. Het is de eerste keer dat van Koningsbrugge solo in Carré te zien is.

Daverend succes eerste Nickelodeon Familie Festival

Vandaag vond de eerste succesvolle editie van het Nickelodeon Familie Festival plaats in Almere. Het was dé afsluiting van de zomervakantie voor het hele gezin. Viacom-zender Nickelodeon kwam tot leven met de vele muzikale optredens van Nederlandse topartiesten zoals Ronnie Flex, Djamila en Nielson. Het boordevolle programma werd door de bezoekers hoog gewaardeerd en de opkomst was boven verwachting.

Elfde editie Strandfestival ZAND trekt 25.000 bezoekers

Almere, 25 augustus 2018 – De elfde editie van Strandfestival ZAND is vanochtend om 11:00u van start gegaan op het strand van Almere. Ondanks het weer brengt het festival vandaag zo’n 25.000 bezoekers op de been. Zij genieten van optredens van Guus Meeuwis, Bløf, Anouk, Typhoon, Nielson, Lil’ Kleine en Chef’Special. Het festival duurt nog tot middernacht en eindigt traditioneel met een groot vuurwerk.

Strandfestival ZAND eerste ‘hartverantwoorde festival’ van Nederland

Almere, 21 augustus 2018 – De aankomende editie van Strandfestival ZAND wordt het allereerste ‘hartverantwoorde festival’ van Nederland. Het festival, dat op zaterdag 25 augustus voor de elfde keer plaatsvindt op het strand van Almere, werkt hiervoor samen met de Hartstichting. In samenwerking met dit goede doel voldoet het hele terrein aan de uitgangspunten van de zogenaamde ‘6 minutenzone’.

Programma De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! bekend

Amsterdam, 1 augustus 2018 – Over anderhalve maand bezoeken zo’n 120.000 muziekliefhebbers de eerste editie van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!. Op zaterdag 15 september reizen maar liefst 24 artiesten naar Zwolle, Eindhoven en Amsterdam om de jubilea van De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch te vieren.

Ronnie Flex, Djamila, Kraantje Pappie en Famke Louise eerste headliners Nickelodeon Familie Festival

De eerste namen van het Nickelodeon Familie Festival zijn bekend! Op zondag 26 augustus vindt op het Almeerderstrand de allereerste editie van het festival plaats dat niet alleen leuk is voor kinderen, maar ook voor hun ouders!

Ook Marco Borsato, Ronnie Flex en Kraantje Pappie op De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

Amsterdam, 1 juni 2018 – De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! heeft extra artiesten aan haar line-up toegevoegd. Dat werd vanmorgen bekendgemaakt in de Veronica ochtendshow van Giel Beelen. Ook Marco Borsato, Ronnie Flex, Kraantje Pappie, Jacqueline Govaert en Maan reizen op 15 september naar Zwolle, Eindhoven en Amsterdam.

HiFi Klubben hoofdsponsor ZAND Danst area op Strandfestival ZAND

HiFi Klubben is de trotse hoofdsponsor van ZAND Danst op de komende editie van Strandfestival ZAND.

Vrolijke aftrap van de KNVB Voetbalkampen 2018!

De KNVB Voetbalkampen Meivakantie zijn gister afgesloten. De afgelopen drie dagen hebben de deelnemers met veel plezier gevoetbald, gegeten en geslapen op de KNVB Campus in Zeist. Hiermee zijn de KNVB Voetbalkampen 2018 officieel geopend. Na de meivakantie volgen nog zeven kampen: zes in de zomer en één in de herfst.

Nickelodeon organiseert deze zomer het grootste familiefestival van Nederland

1 mei 2018 - Nickelodeon organiseert op zondag 26 augustus 2018 voor de eerste keer het ‘Nickelodeon Familie Festival’. Het evenement vindt plaats op het Almeerderstrand in Almere en is speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar en hun ouders.

Lil Kleine en Chef'Special maken line-up Strandfestival ZAND 2018 compleet!

Almere, 19 april 2018 – Strandfestival ZAND heeft de laatste namen bekendgemaakt voor de 11e editie van het festival. Rapper Lil Kleine en de Haarlemse band Chef’Special zijn op zaterdag 25 augustus 2018 te bewonderen op het strand van Almere.

14e Holland Heineken House geopend!

Gangneung, 9 februari 2018 - Het is zo ver! Het Holland Heineken House in Zuid-Korea is officieel geopend met een symbolische sleuteloverdracht aan NOC*NSF, in de vorm van een speciale Holland Heineken House tegel. Deze 2018-tegel is vervolgens ingelegd bij de entree van het nationale huis in Gangneung, waar ook de tegels van de vorige 13 edities zijn ingelegd.

De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! uitverkocht

Rotterdam, 2 februari 2018 – Alle 100.000 tickets voor het nieuwe evenement De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! zijn verkocht.  Vanwege de jubilea van De Vrienden van Amstel LIVE! (20 jaar) en The Flying Dutch (5 jaar) zal op zaterdag 15 september een eenmalige editie van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! plaatsvinden in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle.

De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch kondigen unieke samenwerking aan

Rotterdam, 24 januari 2018 – Tijdens een perspresentatie in Rotterdam Ahoy hebben De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch zojuist een unieke samenwerking aangekondigd. Vanwege de jubilea van beide evenementen zal op zaterdag 15 september een eenmalige editie van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! plaatsvinden in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle.

Guus Meeuwis en Typhoon ook op Strandfestival ZAND 2018

Almere, 8 januari 2018 – Strandfestival ZAND heeft nieuwe namen bekendgemaakt voor de 11e editie van het festival. De populaire DJ’s Lucas & Steve, Coen & Sander, Typhoon en de onvervalste ‘koning van ZAND’ Guus Meeuwis zullen op zaterdag 25 augustus 2018 hun opwachting maken op het strand van Almere. Eerder werd al bekend dat de Zeeuwse band BLØF en zangeres Anouk zullen optreden op het strandfestival.

Anouk en BLØF op Strandfestival ZAND 2018

Amsterdam, 4 december 2017 – Strandfestival ZAND heeft de eerste twee namen voor de 11e editie van het festival bekendgemaakt. De Zeeuwse band BLØF en de Haagse zangeres Anouk zijn op zaterdag 25 augustus 2018 te bewonderen op het strand van Almere. In totaal is er daar plaats voor 25.000 bezoekers, de eerste 5.000 vroege vogel kaarten werden onlangs in een week verkocht.

Duizenden belangstellenden zien avond vol binnen- en buitenlandse sprekers bij BusinessBoost Live

Rotterdam, 29 november 2017 – In Rotterdam Ahoy hebben vanavond zo’n achtduizend mensen het inspiratie-event BusinessBoost Live bijgewoond. De drie uur durende show zat vol binnen- en buitenlandse sprekers, met bijzondere onthullingen van onder andere Pieter Zwart (CEO Coolblue), Mo Gawdat (CBO Google X), John de Mol (Talpa) en Chad Hurley (mede-oprichter YouTube).

Anouk eerste headliner Strandfestival ZAND 2018

Als er één dame haar sporen heeft verdiend in de Nederlandse muziekindustrie is het Anouk wel. Twintig (!) jaar na haar doorbaaksingle Nobody’s Wife’ staat de Haagse rockzangeres nog steeds aan de muzikale top van Nederland, met een palmares die inmiddels even indrukwekkend is als haar stem.

Laatste kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE! 2018

Vrienden! De 20ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE! in januari 2018 is al maanden uitverkocht, maar speciaal vanwege de jubileumeditie gaan er een beperkt aantal ‘Podium Plus’ kaarten in verkoop voor de shows op 28, 29 en 31 januari 2018. Ook zijn er nog VIP- en hotelarrangementen voor enkele showdagen beschikbaar.

Bløf speelt op Helden van de Top 2000 concert

De Zeeuwse topband Bløf staat 8 december op het podium tijdens het Helden van de Top 2000 concert in AFAS Life. Dat maakte zanger Paskal Jakobsen zojuist bekend bij NPO Radio 2-dj Gerard Ekdom. De mannen hebben net hun nieuwe single Zoutelande uitgebracht, maar zingen tijdens het concert nummers van hun helden uit de Top 2000.

Dr. Alban bij Let’s Dance 2017

Tijdens de derde editie van discospektakel Let’s Dance staat ook een van de grootse acts uit de jaren negentig, Dr. Alban op het podium. De Zweedse rapper en tandarts is wereldwijd bekend om zijn hits 'It’s My Life' en 'Sing Hallelujah'. 'It's My Life' was in 1992 ruim vier maanden in de Nederlandse hitlijsten te vinden, waarvan bijna twee maanden op de nummer 1-positie.

Breepark viert opening samen met omwonenden

Breda, 21 september 2017 – Vrijetijdspark Breepark opent op donderdag 12 oktober aanstaande haar deuren voor het grote publiek. De evenementenlocatie nodigt bewoners gratis uit voor het openingsfeest. Onder andere via een enorme brievenbus in het centrum van Breda kunnen belangstellenden zich inschrijven.

10.000 extra kaarten voor jubileumeditie De Vrienden van Amstel LIVE! 2018

Zoeterwoude, 21 september 2017 – Volgende week gaan de laatste 10.000 kaarten voor de jubileumeditie van De Vrienden van Amstel LIVE! in 2018 in de verkoop. Eerder dit jaar werden alle beschikbare kaarten voor de shows binnen een week verkocht.

Helden van de Top 2000-concert met optredens van VanVelzen, Miss Montreal, Douwe Bob, 3JS en DI-RECT

Op 8 december 2017 vindt de tweede editie van Helden van de Top 2000 plaats in AFAS Live in Amsterdam. Douwe Bob, 3JS, Miss Montreal, VanVelzen en DI-RECT zingen nummers van hun Top 2000-helden.

Strandfestival ZAND editie tien: de hoogtepunten

De tiende, extra lange jubileumeditie van Strandfestival ZAND zit er weer op. Vooraf een beetje bang gemaakt door de weergoden, maar uiteindelijk was het wederom een prachtige dag, met meer zon, en veel minder regen dan verwacht. Het hele festival samenvatten in één bericht is onmogelijk, maar we gaan het toch proberen. Want wat hebben we genoten! Waarvan allemaal? Nou…

Tribe Sports trotse partner WEURO 2017

Toen de KNVB 1,5 jaar geleden aan Tribe vroeg om (commercieel) partner te worden in de WEURO 2017 zijn we samen vol enthousiasme een enorm spannend avontuur aangegaan. We zijn natuurlijk ontzettend trots op de fantastische prestatie van de 

OranjeLeeuwinnen door naar de halve finale van WEURO 2017!

De Oranje sfeer zat er ook vandaag weer goed in! De IJsselkade in Doetinchem stroomde al snel vol en er werd volop feest gevierd. Net als in de andere speelsteden was Tribe ook in Doetinchem weer verantwoordelijk voor het gehele entertainment programma, dat ook vandaag weer een groot succes was!

OranjeLeeuwinnen in de kwartfinale van UEFA Women's EURO 2017

De OranjeLeeuwinnen staan in de kwartfinale van UEFA Women's EURO 2017! Gisteren wonnen zij ook de laatste poulewedstrijd tegen België.

Zomervakantie? Wij gaan nog even door!

Tribe Sports beleeft een opwindende zomer met de organisatie en productie van meer dan 25 evenementen voor de KNVB en UEFA tijdens het EK vrouwenvoetbal, de WEURO 2017. Tribe trapt morgen in Utrecht af met het Oranjeplein, de Oranjemars naar het stadion en we zijn de trots producent van de openingceremonie voorafgaand aan de wedstrijd.

Tiende editie Strandfestival ZAND in recordtempo uitverkocht

Strandfestival ZAND viert haar jubileum met een uitverkochte editie. Drie maanden voor aanvang zijn alle 25.000 kaarten verkocht voor het festival dat op zaterdag 19 augustus op het strand van Almere plaatsvindt. Een record, nooit eerder verkocht het evenement zo snel uit.
Getoond 1–40 van 5212