Nieuws

Tribe Events creëert, organiseert en produceert evenementen.
In opdracht van onze klanten en in eigen beheer. We onderscheiden ons door met een klein team van mensen en persoonlijk contact kwalitatief hoogwaardig entertainment te bieden en klanten volledig of in deelgebieden te ontzorgen.

Tribe Sports trotse partner WEURO 2017

Toen de KNVB 1,5 jaar geleden aan Tribe vroeg om (commercieel) partner te worden in de WEURO 2017 zijn we samen vol enthousiasme een enorm spannend avontuur aangegaan. We zijn natuurlijk ontzettend trots op de fantastische prestatie van de 

OranjeLeeuwinnen door naar de halve finale van WEURO 2017!

De Oranje sfeer zat er ook vandaag weer goed in! De IJsselkade in Doetinchem stroomde al snel vol en er werd volop feest gevierd. Net als in de andere speelsteden was Tribe ook in Doetinchem weer verantwoordelijk voor het gehele entertainment programma, dat ook vandaag weer een groot succes was!

OranjeLeeuwinnen in de kwartfinale van UEFA Women's EURO 2017

De OranjeLeeuwinnen staan in de kwartfinale van UEFA Women's EURO 2017! Gisteren wonnen zij ook de laatste poulewedstrijd tegen België.

Zomervakantie? Wij gaan nog even door!

Tribe Sports beleeft een opwindende zomer met de organisatie en productie van meer dan 25 evenementen voor de KNVB en UEFA tijdens het EK vrouwenvoetbal, de WEURO 2017. Tribe trapt morgen in Utrecht af met het Oranjeplein, de Oranjemars naar het stadion en we zijn de trots producent van de openingceremonie voorafgaand aan de wedstrijd.

Tiende editie Strandfestival ZAND in recordtempo uitverkocht

Strandfestival ZAND viert haar jubileum met een uitverkochte editie. Drie maanden voor aanvang zijn alle 25.000 kaarten verkocht voor het festival dat op zaterdag 19 augustus op het strand van Almere plaatsvindt. Een record, nooit eerder verkocht het evenement zo snel uit.

The Pointer Sisters en Fedde Le Grand bij Let’s Dance 2017

Het ultieme disco spektakel ‘Let’s Dance’ keert voor de derde maal terug in de Ziggo Dome. Liefhebbers van disco, funk en swingbeat kunnen in november hun hart weer ophalen in de grootste discotheek van Nederland. Gastheer Humberto Tan ontvangt, speciaal uit Amerika, The Pointer Sisters met bekende hits als ‘Jump (For My Love)’ en ‘I’m So Excited’. Daarnaast werden vandaag Fedde Le Grand, Timor Steffens, Romy Monteiro, Ben Liebrand en DI-RECT aangekondigd. Later worden meer namen bekend gemaakt.

Voetbal en plezier tijdens KNVB Voetbalkampen

Werken aan de technische vaardigheden, tactische kennis opdoen en vooral heel veel plezier maken. De eerste meivakantie-editie van de KNVB Voetbalkampen zit erop. Van maandag 24 tot en met woensdag 26 april bezocht een groot aantal kinderen in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 15 jaar de KNVB Campus om een onvergetelijk voetbalavontuur te beleven.

Rondé & The Originals maken line-up Strandfestival ZAND compleet

Een van de meest talentvolle bands van dit moment, Rondé, en publiekslieveling The Originals zijn als laatste toegevoegd aan de line-up van Strandfestival ZAND. In de afgelopen maanden werden ook al Kensington, Guus Meeuwis, DI-RECT, Racoon, Miss Montreal, Nick & Simon, Chef’Special en Coen & Sander bevestigd voor de jubileumeditie van het festival.

Niels Houtepen versterkt per 1 mei Tribe Company

Niels Houtepen treedt per 1 mei aan bij Tribe Company. Binnen de organisatie wordt hij verantwoordelijk voor de verdere groei van bijzondere evenementen, het versterken van de merk- en marketingstrategie, het creëren van nieuwe commerciële kansen en de ontwikkeling van creatieve concepten.

KNVB en Tribe gaan exclusieve samenwerking aan

Ouderkerk aan de Amstel, 12 april 2017 – Tribe en de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond zijn een meerjarige exclusieve samenwerking aangegaan voor de realisatie van evenementen, boekingen en overige activiteiten op de KNVB Campus in Zeist. 

ING eerste Nationale Partner WEURO 2017

Precies 100 dagen voordat het UEFA Women's EURO 2017 op 16 juli begint heeft KNVB hoofdsponsor ING zich als eerste ‘Nationale Partner’ verbonden aan WEURO 2017. Ook de andere vier Nationale Partner-pakketten zijn bijna allemaal door de KNVB verkocht. De verwachting is dat alle vijf nationale partners voor het eind van april bekend worden gemaakt.  

Volkszangers Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner bundelen krachten!

Maandag 10 april 2017 - Nadat volkszangers Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner al eerder samen verschenen in het TV-programma ‘3Man Sterk’, is vandaag bekend geworden dat de zangers opnieuw hun krachten bundelen en een gloednieuw evenement lanceren: ‘Echte Vrienden’.

Racoon en Coen & Sander op jubileumeditie Strandfestival ZAND

Almere, 6 maart 2017 – De Zeeuwse band Racoon is toegevoegd aan de line-up van de jubileumeditie van Strandfestival ZAND op zaterdag 19 augustus. Ook Coen & Sander maken opnieuw hun opwachting op het festival, nadat zij vorig jaar voor het eerst het festival afsloten. De organisatie maakte eerder al bekend dat ook Guus Meeuwis, DI-RECT, Kensington, Nick & Simon, Miss Montreal en Chef’Special een bezoek zullen brengen aan het strand van Almere.

Thomas Acda lanceert zijn nieuwe album

Thomas Acda lanceert vandaag zijn nieuwe album 'De Marathon' met liedjes voor de musical. Het album is te beluisteren via: 

Drie bekendste volkszangers van ons land bundelen krachten

Hilversum, 14 februari – Wat waren Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense eigenlijk gaan doen als zijn geen gouden keeltjes hadden gehad? Als zij niet met hun muziek tot de grootste en populairste volkszangers van ons land behoorden?

Nick & Simon en Chef’Special op jubileumeditie Strandfestival ZAND!

Almere, 19 december 2016 – Na vorige maand de eerste artiesten voor de 10e editie van Strandfestival ZAND te hebben onthuld, zijn er opnieuw twee namen bekendgemaakt. 

NICK & SIMON NIEUWE KROEGBAZEN DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE 2017!

De grootste kroeg van Nederland krijgt jaarlijks een nieuwe kroegbaas. Zoeterwoude, 7 december 2016 

Kensington & Miss Montreal op jubileumeditie Strandfestival ZAND!

Vanochtend zijn de eerste namen bekend gemaakt voor de 10e editie van Strandfestival ZAND. 

Voorverkoop 10 jaar Strandfestival ZAND start morgen!

Verrassing! Nu op de eerste plaatsen in Nederland nachtvorst is gesignaleerd leek het ons een uitgelezen moment om alvast de Vroege Vogel Voorverkoop te starten voor Strandfestival ZAND 2017.

Het nieuwe album van Frans Duijts vanaf vandaag verkrijgbaar

Voor Frans Duijts is het gevoel bij muziek Tijdloos. Het beroert bepaalde periodes uit zijn leven. 

Thomas Acda schrijft titelsong voor de musical De Marathon

 De cast van de theatervoorstelling De Marathon is bekend. 

10.000 extra kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE! 2017

Zoeterwoude, maandag 17 oktober 2016 –  Voor de uitverkochte editie van De Vrienden van Amstel LIVE! 2017 komen 10.000 extra kaarten vrij. 

Tribe verzorgt management en ondersteunt muzikale carrière Thomas Acda

Ouderkerk a/d Amstel, 9 september 2016 – Nadat Thomas Acda met Paul de Munnik in 2015 afscheid van Acda en de Munnik kreeg de creatieve duizendpoot meer tijd voor z’n werk als schrijver, regisseur, en acteur.

Vogue Fashion’s Night Out viert feest! Vijfjarig bestaan in P.C. Hooftkwartier

Vogue Fashion’s Night Out viert feest! 

JEROEN VAN KONINGSBRUGGE EENMALIG IN PARADISO MET SONGS OF LIFE

Ouderkerk ad Amstel, 31 augustus; Jeroen van Koningsbrugge zal op dinsdag 29 november een eenmalig concert geven in poptempel Paradiso. 

25.000 BEZOEKERS VOOR NEGENDE EDITIE STRANDFESTIVAL ZAND

Almere, 27 augustus 2016 – De negende editie van Strandfestival ZAND heeft vandaag 25.000 bezoekers getrokken. 

Jeroen van Koningsbrugge en Racoon bundelen krachten

Jeroen van Koningsbrugge en Racoon bundelen krachten.

Van Koningsbrugge geniet van goede leven en werkt aan debuutalbum in nieuw programma ‘Jeroen In California: Songs Of Life’

Muzikale samenwerking met acht muziekvrienden

Nederlandse topartiesten en DJ’s in Holland Heineken House Rio

Zoeterwoude, 18 juli 2016 – De top van de Nederlandse muziekscene zal tijdens de Olympische Zomerspelen optreden in het Holland Heineken House. 

Legendary Lane krijgt Braziliaanse versie voor Holland Heineken House Rio

Zoeterwoude, 12 juli 2016 – Het Holland Heineken House huldigingslied Legendary Lane van Dinand Woesthoff krijgt een Braziliaanse versie. 

Xander de Buisonjé neemt afscheid als gastheer van De Vrienden van Amstel LIVE!

De grootste Amstelkroeg van Nederland zoekt nieuwe kroegbaas Zoeterwoude, 8 juli 2016 

Woezel & Pip brengen De Tovertuin naar Ahoy

Amsterdam, 17 juni 2016 – Op 15 oktober 2016 maken Woezel & Pip voor het eerst hun opwachting in Rotterdam Ahoy voor het leukste herfstvakantie-feest van het jaar! 

Strandfestival ZAND 2016 uitverkocht

Strandfestival ZAND verkoopt in recordtijd uit Festival verkoopt voor het eerst binnen vier maanden 25.000 kaarten

The Legends DJ Moortje, The Darkraver, DJ Paul Elstak & Friends winnaars Red Bull Culture Clash – Rotterdam

Op donderdag 26 mei barstte Rotterdam Ahoy uit zijn voegen tijdens de hardste muziekbattle ter wereld, de Red Bull Culture Clash – Rotterdam! 

Ook Lil’ Kleine & Ronnie Flex en Douwe Bob op Strandfestival ZAND

Almere, 28 april 2016 – Strandfestival ZAND heeft opnieuw artiesten toegevoegd aan de line-up van de negende editie op zaterdag 27 augustus.

Jeroen van Koningsbrugge onderbreekt sabbatical voor TV programma, album en concert

JEROEN VAN KONINGSBRUGGE ONDERBREEKT SABBATICAL VOOR TV PROGRAMMA, ALBUM EN CONCERT

Ludovico Einaudi, Iris Hond en Lavinia Meijer op nieuw modern klassiek evenement Empeiria

TUINEN VAN PALEIS SOESTDIJK DECOR VAN NIEUW KLASSIEK MUZIEKEVENEMENT MET SPECTACULAIRE VISUALS

Red Bull Culture Clash

Op 26 Mei 2016 komt de hardste muziekbattle ter wereld, de “Red Bull Culture Clash”, naar Ahoy Rotterdam. Op 4 podia gaan Typhoon & King Shiloh Sound System , Mr. Polska & Boaz van de Beatz. Appelsap & Friends Soundsystem.

Nielson keert in 2017 terug met ‘Weet Je Wat Het Is’ in Heineken Music Hall

AMSTERDAM, 7 maart 2016 | Zojuist heeft Nielson bekend gemaakt dat ‘Weet Je Wat Het Is’ op 11 maart 2017 terugkeert naar de Heineken Music Hall. 

BLØF en Nielson toegevoegd aan programma Strandfestival ZAND 2016

Aan de line-up van de 9e editie van Strandfestival ZAND zijn twee artiesten toegevoegd! 
Getoond 1–40 van 5012