14e Holland Heineken House geopend!

Gangneung, 9 februari 2018 - Het is zo ver! Het Holland Heineken House in Zuid-Korea is officieel geopend met een symbolische sleuteloverdracht aan NOC*NSF, in de vorm van een speciale Holland Heineken House tegel. Deze 2018-tegel is vervolgens ingelegd bij de entree van het nationale huis in Gangneung, waar ook de tegels van de vorige 13 edities zijn ingelegd.

Organisator HEINEKEN en gastheer NOC*NSF zijn klaar om de komende weken dagelijks ruim 700 bezoekers te verwelkomen in het huis.

De opening is om 14:00 uur lokale tijd afgetrapt door oud Olympisch kampioen Mark Tuitert, waarna HEINEKEN vertegenwoordigers Frans Eusman (Regionaal President HEINEKEN Asia Pacific), Pascal Gilet (Managing Director HEINEKEN Nederland) en Annette Mosman (Bestuurslid NOC*NSF) de crew en alle andere aanwezigen een warm welkom hebben geheten en TeamNL veel sportief succes hebben toegewenst.

Na de officiële opening was er een afsluitend proostmoment en een rondleiding door het huis voor de genodigden. Het Holland Heineken House is van 9 tot en met 25 februari dagelijks van 15:00 tot 01.00 uur toegankelijk voor het publiek. Tribe Company verzorgt voor de derde keer de productie, optredens en huldigingen in het Holland Heineken House in opdracht van Heineken.