Breepark viert opening samen met omwonenden

Breda, 21 september 2017 – Vrijetijdspark Breepark opent op donderdag 12 oktober aanstaande haar deuren voor het grote publiek. De evenementenlocatie nodigt bewoners gratis uit voor het openingsfeest. Onder andere via een enorme brievenbus in het centrum van Breda kunnen belangstellenden zich inschrijven.

 Het feest vormt de start van een openingsweek vol gratis toegankelijke activiteiten, waaronder een buurtfeest, studentenfeest, jongerenparty en taptoe- en kindertheatershows.

 Breepark, gelegen aan de oostelijke rand van Breda, omschrijft zichzelf als een ‘heel groot vrijetijdspark waar evenementen, entertainment, horeca, sport en natuur op bijzondere wijze samenkomen’. Megabioscoop Kinepolis, sportwinkel Decathlon en McDonald’s zijn al ruim een jaar geopend, ook werden er al verschillende buitenevenementen georganiseerd.

Het gebied is nog volop in ontwikkeling, maar op 12 oktober vindt dus de officiële opening plaats, met onder andere de ingebruikname van de grote evenementenhal binnen. Tijdens de openingsavond krijgen bezoekers, naast een aantal optredens, een voorproefje van de mogelijkheden van de locatie onder het motto ‘Breepark pakt uit’. Tribe Company is producent van  deze avond.

 Bewoners van Breda en omliggende dorpen kunnen dit feest gratis bijwonen: in het stadscentrum van Breda staat op donderdag 5 en zaterdag 7 oktober een enorme brievenbus waar geïnteresseerden hun gegevens kunnen achterlaten om een uitnodiging te ontvangen. Via de website kan men zich rechtstreeks inschrijven (www.breepark.nl/ikwilerbijzijn, minimumleeftijd 18 jaar).

Alle informatie over het volledige programma tijdens de openingsweek staat op www.breepark.nl.