HiFi Klubben hoofdsponsor ZAND Danst area op Strandfestival ZAND

HiFi Klubben is de trotse hoofdsponsor van ZAND Danst op de komende editie van Strandfestival ZAND.

Bij HiFi Klubben draait alles om geluid en beeld – geen koelkasten, stofzuigers, wasmachines en staafmixers. Maar voor de mooiste beleving van muziek en films ben je hier wel aan het juiste adres. Met meer dan 90 echte (fysieke) winkels in Denemarken, Noorwegen, Zweden en Nederland, alsmede vier nationale online winkels, is HiFi Klubben in Europa verreweg de grootste gespecialiseerde keten voor hoogwaardige HiFi.

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks zo'n 25.000 bezoekers. Op zaterdag 25 augustus 2018 vindt alweer de 11e editie van het festival plaats.

Sinds enkele jaren is een speciaal gedeelte van het terrein opgezet voor dance liefhebbers. In deze zogenaamde 'ZAND Danst area', met ruimte voor 2500 mensen, draaien verschillende top DJ's de hele dag de lekkerste plaatjes. Dit jaar is deze area dus volledig HiFi Klubben branded. Ook geven we in de aanloop naar het festival meerdere kaarten weg en ook op de dag zelf kun je leuke prijzen verdienen.

De line-up voor ZAND Danst bestaat uit: Coen & Sander, Lucas & Steve (bekend van hun zomerhit 'Up Till Dawn'), Funkerman, Deepend, Kim Kaey, Cat Carpenters, Jamie Westland (DI-RECT), Thom Bold, DJ Dennis Wisse en DJ Maus.

Houd de komende tijd de HiFI Klubben social kanalen in de gaten voor de verschillende ZAND acties! Meer informatie en kaarten voor het festival vind je op www.strandfestivalzand.nl.