Kensington & Miss Montreal op jubileumeditie Strandfestival ZAND!

Vanochtend zijn de eerste namen bekend gemaakt voor de 10e editie van Strandfestival ZAND. 

Op zaterdag 19 augustus zullen onder meer Kensington en Miss Montreal te zien zijn op het strand van Almere. Het evenement viert het jubileum met 10 artiesten en een extra lange festivaldag die voor de gelegenheid al om 10 uur zal beginnen. De presentatie is net zoals andere jaren in handen van Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond.
Strandfestival ZAND is één van de eerste festivals die de komst van Kensington tijdens het festivalseizoen van 2017 kan aankondigen. Na de release van het nieuwe album ‘Control’ en de drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome zal de populaire rockband voor de tweede keer Almere aandoen. Graag geziene gast Miss Montreal, die zelf niet onder stoelen of banken steekt dat Strandfestival ZAND één van haar favoriete festivals is, maakt voor de derde keer haar opwachting. In een later stadium worden meer artiesten bekend gemaakt.

Eerste 5.000 kaarten binnen 48 uur verkocht

De eerste 5.000 kaarten met Vroege Vogel korting waren vanaf donderdagochtend binnen 48 uur uitverkocht. De reguliere voorverkoop is inmiddels gestart, dus wees er snel bij!

10 jaar Strandfestival ZAND 

Met: Kensington, Miss Montreal e.v.a.

Dresscode: Feestelijk zomers

Datum: zaterdag 19 augustus 2017, Almere strand

Terrein open: 10:00 uur

Meer info voor tickets vind je hier.