KNVB en Tribe gaan exclusieve samenwerking aan

Ouderkerk aan de Amstel, 12 april 2017 – Tribe en de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond zijn een meerjarige exclusieve samenwerking aangegaan voor de realisatie van evenementen, boekingen en overige activiteiten op de KNVB Campus in Zeist. 

Tribe verzorgt binnen de samenwerking onder andere de KNVB Voetbalkampen, KNVB Campus Clinics, Evenementen en boekingen van spelers, trainers, scheidsrechters en artiesten die worden ingezet op de KNVB Campus.

Vorig jaar werd de KNVB Campus in Zeist geopend, waar topsportfaciliteiten centraal staan voor talenten en teams in de voetbalwereld. Ook het bedrijfsleven neemt een belangrijke rol in op de campus.  Business events, opleidingen en vergaderingen worden in de inspirerende omgeving samengebracht met de voetbalwereld waardoor er vernieuwende sportieve zakelijke proposities ontstaan.

Om dit te kunnen realiseren is de KNVB een exclusieve samenwerking aangegaan met Tribe Sports, onderdeel van Tribe Company. ‘Tribe heeft bewezen sterke concepten en evenementen te bouwen, organiseren en produceren. Met het aangaan van deze intensieve samenwerking hebben we het volste vertrouwen dat we gezamenlijk de ambities van de KNVB Campus zullen realiseren in de komende jaren.’, aldus Jean-Paul Decossaux, directeur-bestuurder betaald voetbal KNVB’. 

‘De grenzen tussen sport en entertainment vervagen de laatste jaren steeds meer, wij zijn dan ook trots dat we de komende jaren samen met de KNVB werken aan de realisatie van verbreding van de producten en activiteiten op de KNVB Campus om beide branches dichter tot elkaar te brengen’, vult Niel van Hoff van Tribe aan.

Tribe Sports heeft zich gehuisvest op de KNVB Campus. Momenteel worden de voorbereidingen getroffen voor een nieuw seizoen van de KNVB Voetbalkampen, meerdere projecten rondom WEURO 2017, waaronder de openingsceremonie van het EK vrouwenvoetbal op 16 juli in stadion De Galgenwaard te Utrecht.

Meer informatie over de KNVB Campus is te vinden op http://www.knvbcampus.nl. Meer informatie over Tribe Sports is te vinden op http://www.tribesports.nl.