Koen Mühlradt van NOC*NSF naar Tribe Sports

Zeist, 25 februari 2019 - Per 1 april aanstaande wordt Koen Mühlradt de directeur van Tribe Sports. Dit is een nieuwe functie binnen het bedrijf dat onderdeel uitmaakt van Tribe Company. Met de komst van Mühlradt investeert het bedrijf in de groeiambities die naast de dagelijkse werkzaamheden voor de KNVB verder gaan dan alleen voetbal. Koen Mühlradt is afkomstig van NOC*NSF, waar hij werkzaam was als Hoofd Accountmanagement en Manager Marketing, Communicatie & Partnership a.i.

Tribe Sports is gevestigd op de KNVB Campus in Zeist. Het bedrijf combineert de voorliefde voor sport met de expertise in het bedenken en creëren van concepten en evenementen. Vaak gebeurt dat in partnerships zoals WEuro 2017, de Volvo Ocean Race (2015), het Holland Heineken House (2014, 2016 & 2018) en de KNVB Campus, de KNVB Voetbalkampen en de UEFA Europa League Finales (2017, 2018 & 2019) in opdracht van Amstel.

Koen Mühlradt over zijn aanstelling: “Ik ben zeer vereerd om deze uitdagende, nieuwe rol te vervullen voor een organisatie waar sport en entertainment echt bij elkaar komen. Met de succesvolle samenwerking met de KNVB en een reeks aansprekende evenementen, waaronder het Holland Heineken House en het gloednieuwe watersportfestival WAVES ligt er al een hele mooie basis. Ik zie volop kansen om hier verder op door te bouwen en heb er enorm veel zin in om hier vanaf 1 april in Zeist met een enthousiast team mee aan de slag te gaan.”

Niel van Hoff, directeur Tribe Company: “Wij zijn blij dat Koen Mühlradt, met zijn jarenlange ervaring bij NOC*NSF de overstap maakt naar ons bedrijf. De komst van Koen brengt nog meer sportcultuur binnen Tribe Sports en met zijn talenten moeten we nog beter in staat zijn om de sportbonden, partners en leveranciers te bedienen met de combinatie van sport en entertainment, waardoor de sport een extra dimensie krijgt.”