Nick & Simon en Chef’Special op jubileumeditie Strandfestival ZAND!

Almere, 19 december 2016 – Na vorige maand de eerste artiesten voor de 10e editie van Strandfestival ZAND te hebben onthuld, zijn er opnieuw twee namen bekendgemaakt. 


Nick & Simon en Chef’Special zijn aan de line-up van het zomerse festival toegevoegd. Eerder werd al bekend dat ook Kensington en Miss Montreal tijdens het speciale jubileumjaar van ZAND te zien zullen zijn op het strand van Almere.  Nick & Simon hebben dit weekend zelf hun jubileumjaar gevierd met vier uitverkochte concerten in Ahoy. Het Volendamse duo, in 2012 ook al te gast, maakte tevens bekend dat Strandfestival ZAND één van hun weinige grootschalige optredens in 2017 zal zijn. Chef’Special staat voor het eerst op het strandfestival. De 5 Haarlemse vrienden zorgen met hun mix van funk, reggae en hiphop, voor de perfecte zomerse ingrediënten behorende bij het festival. Natuurlijk ontbreekt de mega hit ‘In your arms’ niet in de setlijst.

Strandfestival ZAND maakte begin november bekend dat er tenminste 10 artiesten zullen worden vastgelegd voor de jubileum editie die op zaterdag 19 augustus dan ook extra lang duurt.

10 jaar Strandfestival ZAND

Met: Kensington, Miss Montreal, Nick & Simon, Chef’Special e.v.a.

Dresscode: Feestelijk zomers

Zaterdag 19 augustus 2017, Almere strand

Kaarten: vanaf € 29,50 excl. servicekosten.

Terrein open: 10:00 uur

Meer info voor tickets vind je hier.