Racoon en Coen & Sander op jubileumeditie Strandfestival ZAND

Almere, 6 maart 2017 – De Zeeuwse band Racoon is toegevoegd aan de line-up van de jubileumeditie van Strandfestival ZAND op zaterdag 19 augustus. Ook Coen & Sander maken opnieuw hun opwachting op het festival, nadat zij vorig jaar voor het eerst het festival afsloten. De organisatie maakte eerder al bekend dat ook Guus Meeuwis, DI-RECT, Kensington, Nick & Simon, Miss Montreal en Chef’Special een bezoek zullen brengen aan het strand van Almere. De presentatie van de muzikale stranddag, die jaarlijks maar liefst 25.000 bezoekers trekt, is in handen van Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond.

Voor Racoon staat 2017 in het teken van nieuwe muziek. Komende vrijdag verschijnt hun nieuwe EP “Look Ahead” en in maart en april zal de band door Nederland touren met een clubtour. Het Almeerderstrand is inmiddels een vertrouwd terrein voor de Zeeuwen. In zowel 2013 als 2014 was Racoon al te gast op Strandfestival ZAND. Coen & Sander zullen een optreden verzorgen op ZAND danst, een speciaal deel van het terreinterrein waar de hele dag DJ’s te zien zijn. De populaire discjockeys van Radio 538 sluiten het festival daarna af op het hoofdpodium.

Laatste 5.000 kaarten
Inmiddels zijn al ruim 20.000 van de beschikbare 25.000 kaarten verkocht. De speciale Voorste Vak kaarten en VIP arrangementen zijn reeds uitverkocht. De organisatie verwacht dat Strandfestival ZAND ook in 2017 vroegtijdig uitverkocht zal raken.

10 jaar Strandfestival ZAND 
Met: Kensington, Guus Meeuwis, DI-RECT, Racoon, Miss Montreal, Nick & Simon, Chef’ Special, Coen & Sander e.v.a.

Dresscode: Feestelijk zomers
Zaterdag 19 augustus 2017, Almeerderstrand
Kaarten: vanaf € 29,50 excl. servicekosten.
Terrein open: 10:00 uur

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere.  Kaarten voor het festival zijn verkrijgbaar via de website: www.strandfestivalzand.nl. Ook kunnen fysieke kaarten worden gekocht bij een van de Primera vestigingen.