Rondé & The Originals maken line-up Strandfestival ZAND compleet

Een van de meest talentvolle bands van dit moment, Rondé, en publiekslieveling The Originals zijn als laatste toegevoegd aan de line-up van Strandfestival ZAND. In de afgelopen maanden werden ook al Kensington, Guus Meeuwis, DI-RECT, Racoon, Miss Montreal, Nick & Simon, Chef’Special en Coen & Sander bevestigd voor de jubileumeditie van het festival.

Rondé is geen onbekende voor velen. De band scoort radio hit na radio hit en is met hits als “Run”, “We Are One” en de huidige hit “Naturally” hard op weg om een vaste positie in het artiestenlandschap te verwerven. Het laatste album bewijst dat de band muzikaal zeer veelzijdig is, van eighties pop tot aan dance. Ook publieksfavoriet The Originals is weer van de partij. Net als voorgaande jaren zullen zij tussen de optredens door verzoeknummers van de festivalgangers spelen.

ZAND Danst
Afgelopen week is ook de line-up en tijdschema van de ZAND Danst area bekend gemaakt, waar dit jaar ruimte is voor maar liefst 2500 bezoekers. In dit speciale area van het festivalterrein kunnen bezoekers de gehele dag luisteren naar Gyamo, Cat Carpenters, Lucas & Steve, Jochen Miller, Coen & Sander, Loudgarden en Dennis Wisse.

Allerlaatste kaarten beschikbaar!
Inmiddels zijn de allerlaatste kaarten in verkoop gegaan. De speciale Voorste Vak kaarten en VIP arrangementen zijn reeds uitverkocht. De organisatie verwacht dat Strandfestival ZAND op korte termijn uitverkocht raakt.

10 jaar Strandfestival ZAND 
Met: Kensington, Guus Meeuwis, DI-RECT, Racoon, Miss Montreal, Nick & Simon, Chef’ Special, Coen & Sander, Rondé en The Originals.
Presentatie: Jeroen van Koningsbrugge & Lieke van Lexmond
Dresscode: Feestelijk zomers
Zaterdag 19 augustus 2017, Almeerderstrand
Kaarten: vanaf € 29,50 excl. servicekosten.
Terrein open: 10:00 uur

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere.  Kaarten voor het festival zijn verkrijgbaar via de website: www.strandfestivalzand.nl. Ook kunnen fysieke kaarten worden gekocht bij een van de Primera vestigingen.