Vrolijke aftrap van de KNVB Voetbalkampen 2018!

De KNVB Voetbalkampen Meivakantie zijn gister afgesloten. De afgelopen drie dagen hebben de deelnemers met veel plezier gevoetbald, gegeten en geslapen op de KNVB Campus in Zeist. Hiermee zijn de KNVB Voetbalkampen 2018 officieel geopend. Na de meivakantie volgen nog zeven kampen: zes in de zomer en één in de herfst.

De KNVB Voetbalkampen vinden voor de derde keer plaats. Dit jaar is het programma vernieuwd zodat het nóg beter aansluit bij de wensen van de deelnemers, met onder andere een vernieuwd trainingsprogramma inclusief uniek keeperstraject, een zaalvoetbaltoernooi in de KNVB Sporthal en per deelnemer een POP-traject met persoonlijke tips om een nóg betere voetballer te worden.

Nieuw was ook het zogenaamde ‘train-de-trainer’ concept, waarbij een aantal voetbaltrainers van een amateurclub van deelnemende kinderen gedurende het kamp een eigen traject volgde onder leiding van gediplomeerde KNVB-trainers en -docenten.

Ook dit jaar kwamen er weer veel bekende voetbalgasten langs: voormalig Jong Oranje bondscoach en kersverse directeur Voetbalontwikkeling Art Langeler opende het kamp in de ochtend. In de dagen daarna bezochten onder

andere OranjeLeeuwin Renate Jansen, scheidsrechter Kevin Blom en FC Utrecht voetballers Sean Klaiber en Giovanni Troupée het kamp. Ook was freestyler Nasser El Jackson weer te gast.

Na de meivakantie is het tijd voor de KNVB Voetbalkampen Zomeredities. Deze starten op maandag 16 juli en duren maar liefst zes weken.

Over de KNVB Voetbalkampen
Met de KNVB Voetbalkampen trainen en leven kinderen als een echte Oranje-international op de KNVB Campus. Ze ontwikkelen zich met het unieke KNVB Voetbalkampen trainingsprogramma ontmoeten én krijgen training van (oud-) profvoetballers, krijgen individuele begeleiding van gediplomeerde KNVB-trainers en voetballen dagenlang met leeftijdsgenoten die net zoveel van voetbal houden als zij!

Meer informatie over de KNVB Voetbalkampen vind je hier.