Zomervakantie? Wij gaan nog even door!

Tribe Sports beleeft een opwindende zomer met de organisatie en productie van meer dan 25 evenementen voor de KNVB en UEFA tijdens het EK vrouwenvoetbal, de WEURO 2017. Tribe trapt morgen in Utrecht af met het Oranjeplein, de Oranjemars naar het stadion en we zijn de trots producent van de openingceremonie voorafgaand aan de wedstrijd.

Om in voetbalthema te blijven: in de zomermaanden organiseren we ook nog zes voetbalkampen, tal van clinics op de KNVB Campus en organiseren we de activiteiten van het Voetbalfestival in Zeist!

Een kort overzicht:

WEURO Openingsceremonie
Productie van de feestelijke openingsceremonie in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Oranjepleinen en Oranjemars
Verzorging van het entertainment op de Oranjepleinen. Bij iedere wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen worden de bestaande Fanzones door ons omgetoverd naar Oranje Fanzones, met bands, hosts, DJ’s én ING Polesoccer toernooien. Tevens uitvoering van de beroemde Oranje Parades van de Fanzone naar het stadion.

ING PoleSoccer toernooi
Organisatie van dit klassieke evenement, waarbij deelnemers ouderwets elkaars paaltje proberen om te schieten. In vrijwel alle fanzones tijdens WEURO: de steden waar de OranjeLeeuwinnen spelen en bij iedere kwart-, halve- en finale.

Trophy lift
Productie van de officiële Trophy lift op het veld van De Grolsch Veste in Enschede om de kersverse WEURO winnaar en runner-up te eren.

WEURO Slotceremonie en huldiging
Organisatie en productie van de slotceremonie van het toernooi in De Grolsch Veste in Enschede, voor aanvang van de finalewedstrijd,

WEURO sponsoractivatie
Organisatie van zeven WEURO sponsoractivaties, bestaande uit promoteams die in de verschillende speelsteden het toernooi onder de aandacht brengen.

KNVB Voetbalkampen
Volledige organisatie en productie van de KNVB Voetbalkampen: zes weken lang op de KNVB Campus in Zeist met honderden jonge voetballers die een week lang leven als een echte Oranje prof.

KNVB Campus Clinics
Verzorging van de programma’s van verschillende KNVB Campus Clinics, variërend van voetbal- en hardloopclinics tot vitaliteitschecks en seminars.

Gemeente Zeist Voetbalfestival
Organisatie van alle activiteiten tijdens dit festival. Als ‘middenstip van Nederland’ organiseert de gemeente Zeist een heus voetbalfestival op zaterdag 15 en zondag 16 juli. Compleet met Glazen Box voor het goede doel, voetbalclinics, foottennis, levend tafelvoetbal en nog veel meer...