The idea/brief

Je hoeft alleen maar hun laatste reclame te zien om te begrijpen dat uitzendbureau YoungCapital het totaal anders aanpakt dan haar
branchegenoten. En met succes. YoungCapital groeit al jaren enorm hard.     Eind 2018 telde het bedrijf zo’n 1300 medewerkers (gemiddelde
leeftijd: 28) en 57 locaties in tien landen.

Eén van de weinige momenten dat alle collega’s samenkomen,is
tijdens de jaarlijkse kick-off. En met zo’n jong, enthousiast bedrijf kan die avond natuurlijk geen saai ‘praat plaatje’ verhaal worden. De uitdaging: hoe ervoor te zorgen dat alle inhoudelijke boodschappen verteld worden, blijven hangen, maar het geen langdradige avond wordt.

In een intensieve samenwerking waren wij verantwoordelijk voor het creatieve concept, inhoud, organisatie én productie van het event.

The event

Met als thema ‘Proud to be YoungCapital, Y?C!’ vond op 25 januari de YoungCapital kick-off 2019 plaats in Theater Amsterdam: een twee uur durende, strak geregisseerde show waarbij alle inhoud op creatieve wijze werd verteld, continu afgewisseld met entertainment.

Gehost door Tim Hofman werd onder meer een interactieve quiz
gespeeld, was er een Oscar-achtige awardshow, kwamen future candidates aan het woord en waren er spoken word-, dans- en muziekacts. Alles begeleid door hoog niveau content (geproduceerd door TWOFIFTYK) op het indrukwekkende 50m x 10m projectiescherm.

Een kick-off is natuurlijk niet compleet zonder een knalfeest en zo geschiedde: de show ging onverwacht over in party toen het scherm openging en de DJ & MC klaar stonden in de tot YoungCapital-club omgebouwde blackbox. Fissa!