Sports

Topsport en entertainment zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tribe produceert in opdracht van Heineken het Holland Heineken House en verzorgt voor Amstel de UEFA Europa League Finale en KNVB Bekerfinale activaties. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met de KNVB waarin Tribe verantwoordelijk is voor de exploitatie van de KNVB Campus en het organiseren van de officiële KNVB Voetbalkampen.

Sports Business Center
Twee keer per jaar organiseert het SBC een zogenaamd ‘Brand Event’ voor retailers om de nieuwe collectie te bekijken. Na een aantal jaar met dezelfde opzet, wilde de organisatie deze dag graag nieuw leven inblazen.
KNVB Voetbalkampen
Sinds de zomer van 2016 organiseert Tribe Sports unieke voetbalkampen, in samenwerking met de officiële voetbalbond van Nederland: de KNVB.
Women’s Euro 2017
Deze zomer vindt het EK vrouwenvoetbal, WEURO 2017, voor het eerst plaats in Nederland. In zeven speelsteden strijden de zestien beste vrouwenteams van Europa om de felbegeerde hoofdprijs.
Gemeente Zeist Voetbalfestival
Wat doe je als je je centrale stadsplein volledig hebt vernieuwd en het EK vrouwenvoetbal WEURO in Nederland wordt georganiseerd? Een voetbalfestival organiseren natuurlijk!