Skip to content

Music

Onze passie voor muziek zit diepgeworteld in ons DNA en vormt de verbindende factor tussen alle evenementen van TRIBE, zowel die we in eigen beheer ontwikkelen en produceren als die we in opdracht uitvoeren. Met ons uitgebreide netwerk van boekingskantoren, of via onze partnerorganisatie label management CTM, en onze nauwe relaties met zowel huidige artiesten als opkomend talent, heeft TRIBE een unieke expertise op dit gebied. 

Sports

Sport laat ons hart sneller kloppen. We geloven dat sport pure emotie is. Door sport te combineren met entertainment, creëren we onvergetelijke ervaringen die een extra dimensie toevoegen aan elk sportevenement. Deze benadering stelt ons in staat om de jongere generatie te betrekken en hun interesse in sport te cultiveren, wat op de lange termijn resulteert in volle stadions.

Business

Samenwerken met partners stelt ons in staat om unieke cross-overs te creëren en onderscheidende merkervaringen op een praktische en creatieve manier te leveren. Door onze kennis van de evenementen- en muziekindustrie te combineren, zijn we in staat om de juiste verbinding te leggen met merkcampagnes en een emotionele laag aan het merk toe te voegen. 

Social Responsibility

Het samenbrengen en vermaken van mensen tijdens live-evenementen is onze core-business. Waar mogelijk nodigen we kwetsbare groepen uit voor wie het, door allerlei oorzaken, niet vanzelfsprekend is dat ze zelfstandig evenementen kunnen bezoeken. Daarnaast zetten we ons in om onze impact op het milieu zo klein mogelijk te houden en onze ecologische voetafdruk te verminderen.

Awards waar we trots op zijn

Ticketmaster awards | Beste Nederlandse event

De Vrienden van Amstel LIVE

The best social awards | Beste livestream

The Streamers

Top 40 award | Beste live act

The Streamers

Mensen achter tribe

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en mis geen enkele belangrijke aankondiging of kans om betrokken te raken bij Tribe Company.

Tribe company

020 676 7567

 

Burgemeester Stramanweg 97A
1191 EA Ouderkerk a/d Amstel

Route

Tribe sports

0343 499 305

 

Woudenbergseweg 58
3707 HX Zeist

Route

Let’s get social

© 2024 Tribe Company