Skip to content

BusinessBoost Live

BusinessBoost Live is hét evenement voor mensen met een ondernemende geest. Tijdens BusinessBoost Live ervaar je memorabele momenten met vooraanstaande groeiondernemers, businessleaders, influencers, visionairs en artiesten.

Creatie Icon
Hospitality Icon
Marketing Icon
Productie Icon
Strategie Icon
Expertises

BusinessBoost Live is een dynamische mix van spraakmakende ondernemers- en levensverhalen, eerlijke gesprekken, showelementen en entertainment. BusinessBoost Live is hét evenement voor mensen met een ondernemende geest die zichzelf continu in beweging willen zetten. We leggen de verbinding tussen de meest invloedrijke mensen uit het bedrijfsleven en de meest krachtige ideeën. De verhalen, learnings en toepasbare inzichten helpen bezoekers bij de realisatie van de eigen groeiambities. Een unieke mix tussen business en entertainment.

Van succesvolle ondernemers en businessleaders tot startende ondernemers

Tijdens BusinessBoost Live ervaren duizenden bezoekers met diezelfde ondernemende geest memorabele momenten met vooraanstaande groeiondernemers, innovatieve influencers en (inter)nationale visionairs. Hun leerzame inzichten en eerlijke verhalen worden afgewisseld met verrassende optredens van artiesten uit onverwachte hoek. 

BusinessBoost Live is er voor iedereen die wil groeien. Een uniek concept op het snijvlak van business en entertainment. We inspireren bezoekers om zichzelf in beweging te zetten. De verhalen, learnings en inzichten van de ondernemers en businessleaders on stage helpen bij de realisatie van de eigen groeiambities. 

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en mis geen enkele belangrijke aankondiging of kans om betrokken te raken bij Tribe Company.

Tribe company

020 676 7567

 

Burgemeester Stramanweg 97A
1191 EA Ouderkerk a/d Amstel

Route

Tribe sports

0343 499 305

 

Woudenbergseweg 58
3707 HX Zeist

Route

Let’s get social

© 2024 Tribe Company