Skip to content

Strandfestival ZAND

Tijdens Strandfestival ZAND vier je samen met duizenden strandgasten de zomer. Deze muzikale stranddag is de jaarlijkse afsluiter van de zomer.

Creatie Icon
Hospitality Icon
Marketing Icon
Productie Icon
Strategie Icon
Expertises

Strandfestival ZAND is een jaarlijks hoogtepunt, een vaste waarde op de evenementenkalender van Almere en ver daarbuiten. Met een gevarieerde line-up van
zowel topartiesten als lokaal talent, diverse activiteiten, een ontspannen strandambiance en aantrekkelijke F&B-concepten trekt het jaarlijks duizenden bezoekers aan, zowel lokaal als nationaal, en zelfs internationaal. Het evenement staat bekend als “Het leukste feestje van de zomer” en omvat een diverse mix van muziekgenres, zoals pop, volksmuziek, rock, tijdloze house/dance-hits, dansmuziek en geliefde, dansbare klassiekers.

Het leukste feestje van de zomer

We willen bij onze bezoekers een blijvend positieve herinnering achterlaten. Dit doen we door het festival te verrijken met diverse podia (bijvoorbeeld Het Foute Strandfeest, Silent Disco, de Moose Bar, Latin Lovers en Mainstage), innovatieve artistieke samenwerkingen, echte headliners en
verschillende muziekgenres.

Een uniek stukje strand met vermakelijke activiteiten, een ongedwongen sfeer
en innovatieve eet- en drinkmogelijkheden. Lokale F&B-concepten, chill-areas en wateractiviteiten maken het tot de perfece stranddag. Het draait om vooruitstrevendheid, waarde voor je geld en een plezierige en gezellige sfeer.

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en mis geen enkele belangrijke aankondiging of kans om betrokken te raken bij Tribe Company.

Tribe company

020 676 7567

 

Burgemeester Stramanweg 97A
1191 EA Ouderkerk a/d Amstel

Route

Tribe sports

0343 499 305

 

Woudenbergseweg 58
3707 HX Zeist

Route

Let’s get social

© 2024 Tribe Company