Skip to content

De Vrienden van Amstel LIVE

Al 15 jaar lang zijn we, Tribe Company, dé hofleverancier van De Vrienden van Amstel LIVE. Een ongeëvenaarde show vol spektakel en sensatie, onder de vertrouwde kroonluchter. Wat 25 jaar geleden begon als TV programma vanuit een bruin café in Amsterdam is uitgegroeid tot de grootste show van Nederland. Wij zijn er dan ook trots op dat wij al jaren een cruciale rol spelen in dit waanzinnige succesverhaal. 

Creatie Icon
Hospitality Icon
Marketing Icon
Productie Icon
Strategie Icon
Expertises

De Vrienden van Amstel LIVE is een begrip in heel Nederland. Sinds 1999 wordt Rotterdam Ahoy in januari omgetoverd tot de grootste kroeg van Nederland met de beste artiesten en bands van Nederland. Tribe Company maakt al 15 jaar deel uit van de Amstel familie als vaste producent van dit geweldige evenement.

Hoe het allemaal begon

Rotterdam Ahoy is al tijdenlang de thuisbasis van De Vrienden van Amstel LIVE. Je zou bijna vergeten waar het in 1999 begon; in De Heeren van Aemstel aan het Amsterdamse Thorbeckeplein. Wat begon als een intiem optreden in een bar gepresenteerd door Barry Hay, is uitgegroeid tot een muzikaal fenomeen. De Vrienden van Amstel LIVE is inmiddels getransformeerd tot een productie van formaat, maar voelt nog steeds aan als een gezellige avond in een intieme kroeg.

Een kwarteeuw De Vrienden van Amstel LIVE; altijd jong gebleven door te vernieuwen. En daarom nog altijd enorm geliefd bij muzikanten én muziekliefhebbers. Artiesten brengen niet alleen hun eigen muziek ten gehore, maar vaker nummers van collega’s in een verrassend duet. Bezoekers dompelen zich voor één avond, samen met hun beste vrienden, onder in de wereld van de Nederlandse muziek. Iedereen zingt uit volle borst mee met een vers getapt biertje in de hand.

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en mis geen enkele belangrijke aankondiging of kans om betrokken te raken bij Tribe Company.

Tribe company

020 676 7567

 

Burgemeester Stramanweg 97A
1191 EA Ouderkerk a/d Amstel

Route

Tribe sports

0343 499 305

 

Woudenbergseweg 58
3707 HX Zeist

Route

Let’s get social

© 2024 Tribe Company