Skip to content

Premier Padel Rotterdam

Premier Padel komt naar Nederland met het langverwachte P1 toernooi dat plaatsvindt van 9 tot en met 15 september 2024 in Rotterdam Ahoy. Dit toernooi belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel toeschouwers als professionele spelers. Met de top 48 van dames en heren van over de wereld die strijden om de felbegeerde titel, staat Premier Padel garant voor een wereld van topniveau sport.

Wat dit toernooi uniek maakt, is de ongeëvenaarde kwaliteit in elk aspect. Van het indrukwekkende speelveld tot aan de organisatie, elk detail is met zorg en precisie samengesteld. De passie en energie die op het veld voelbaar zijn, nemen je mee naar een niveau van sportbeleving die je nog nooit eerder ervaren hebt. Of je nu wilt genieten van topsport (Inspirate), zelf wilt spelen met vrienden of je bedrijf wilt trakteren op bijzondere sportmomenten (Participate) of belangrijke sportmomenten wilt vieren (Celebrate); Premier Padel Rotterdam biedt iets unieks ten opzichte van alle andere P1-toernooien.

Let's celebrate padel

Tijdens het topsporttoernooi in Ahoy krijg jij de kans om zelf de unieke padelbanen te betreden! Met de groeiende populariteit en interesse in padel als breedtesport, worden er extra banen aangelegd in de hal waar de profspelers trainen en hun wedstrijden spelen. Deze speciale banen zijn gedurende de week beschikbaar voor amateurs en liefhebbers. Dus of je nu een ervaren speler bent of net begint met padel, dit is jouw moment om het spel op een professioneel niveau te ervaren.

Ervaar onvergetelijke sportmomenten tijdens Premier Padel Rotterdam! Dompel jezelf onder in de wereld van deze opkomende sport tijdens de Padel Parade. Geniet van heerlijk eten & drinken, live muziek en spannende wedstrijden die worden uitgezonden op grote schermen. Krijg een exclusief kijkje achter de schermen en luister naar boeiende verhalen van prominente figuren uit de sportwereld. Geniet van een energieke en feestelijke sfeer.

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en mis geen enkele belangrijke aankondiging of kans om betrokken te raken bij Tribe Company.

Tribe company

020 676 7567

 

Burgemeester Stramanweg 97A
1191 EA Ouderkerk a/d Amstel

Route

Tribe sports

0343 499 305

 

Woudenbergseweg 58
3707 HX Zeist

Route

Let’s get social

© 2024 Tribe Company