Skip to content

The Streamers Kerstconcert

The Streamers geven op Tweede Kerstdag een speciaal kerstconcert vanuit de Winter Efteling. De band wil op deze manier mensen thuis een extra leuke kerst bezorgen en geld inzamelen voor kinderen in oorlogsgebieden. The Streamers voor War Child is gratis te volgen via een livestream. Aan kijkers wordt – bij het bestellen van een kaart – gevraagd een donatie te doen voor de hulporganisatie.

Creatie Icon
Marketing Icon
Productie Icon
Strategie Icon
Expertises

Guus Meeuwis voelde de behoefte om weer samen te komen met kerst. “Allereerst omdat het twee jaar geleden geweldig was om samen met collega’s kerst te vieren maar natuurlijk vooral omdat we heel veel leuke reacties ontvingen van mensen thuis die wel zin hadden in een goed feestje op Tweede Kerstdag. Nu de wereld in veel gebieden in brand lijkt te staan en het voor zich spreekt dat geen enkel kind op zou mogen groeien in oorlog, voelen we de noodzaak en de urgentie om een bijpassende kerstgedachte te omarmen. We willen dolgraag ons steentje – en het allerliefst een hele grote steen – bijdragen. Samen met alle mensen die kijken én bedrijven die dit initiatief willen steunen gaan we ervoor om een enorm bedrag op te halen voor War Child, zodat we deze kinderen kunnen helpen. De kaarten blijven altijd gratis, maar een bijdrage wordt heel erg gewaardeerd”.

Een bijzondere Kerst

De grootste band van Nederland zal voor deze bijzondere kerstspecial bijgestaan worden door een groot aantal gasten. Zo zal Chef’Special het voorprogramma verzorgen en zal Youp van ’t Hek zijn kerstklassieker ‘Flappie’ zingen. Jochem Myjer verzorgt de hapjes en drankjes.

Nielson, Pommelien Thijs en Bizzey maken hun debuut bij het gezelschap, dat verder bestaat uit de vaste bandleden Frank Lammers, Kraantje Pappie, Guus Meeuwis, Thomas Acda, Emma Heesters, Diggy Dex, VanVelzen, Nick Schilder, Ronnie Flex, Paul de Leeuw, Simon Keizer, Snelle, Zoë Tauran, Claude en Paul de Munnik. In totaal treden maar liefst 21 artiesten belangeloos op voor War Child.

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en mis geen enkele belangrijke aankondiging of kans om betrokken te raken bij Tribe Company.

Tribe company

020 676 7567

 

Burgemeester Stramanweg 97A
1191 EA Ouderkerk a/d Amstel

Route

Tribe sports

0343 499 305

 

Woudenbergseweg 58
3707 HX Zeist

Route

Let’s get social

© 2024 Tribe Company