Skip to content

The Streamers

The Streamers werden in korte tijd populair dankzij de livestreams die gratis te volgen waren tijdens de lockdown. Naar de online concerten in Carré, op Paleis Noordeinde, in De Kuip en de Efteling keken in totaal 7,5 miljoen mensen.

Creatie Icon
Hospitality Icon
Marketing Icon
Productie Icon
Strategie Icon
Expertises

In 2022 gaven The Streamers hun eerste optreden voor live publiek in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De gelegenheidsband, onder leiding van bandmanager Frank Lammers, bracht het publiek in extase. In oktober 2023 vervolgen The Streamers hun stadiontour en maken ze een stop bij het GelreDome in Arnhem.

The story continues

The Streamers: een gelegenheidsband die in maart 2021, toen Nederland door een moeilijke periode ging, werd opgericht en al snel heel Nederland veroverde. Van Carré naar Paleis Noordeinde, De Kuip tot de Efteling – de “Holland Tour” bracht licht tijdens de lockdown. Maar daar bleef het niet bij. De fans werden gehoord: The Streamers kondigden hun stadiontour aan en gingen voor het eerst voor live publiek spelen. 

In 2022 verkochten The Streamers drie keer op rij het Olympisch Stadion uit. De energie was voelbaar tot in de catacomben van het stadion. Maar ook aan de mensen thuis werd gedacht; de show werd gestreamd zodat nog steeds íedereen kon genieten van The Streamers. In oktober 2023 vervolgen The Streamers hun tour met als volgende stop het GelreDome in Arnhem. Een stadion dat bekend staat om zijn geweldige akoestiek en epische concerten.

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en mis geen enkele belangrijke aankondiging of kans om betrokken te raken bij Tribe Company.

Tribe company

020 676 7567

 

Burgemeester Stramanweg 97A
1191 EA Ouderkerk a/d Amstel

Route

Tribe sports

0343 499 305

 

Woudenbergseweg 58
3707 HX Zeist

Route

Let’s get social

© 2024 Tribe Company