Skip to content

Camping van Oranje

Er komt een officiële Camping van Oranje tijdens het EK in Duitsland. De Camping van Oranje volgt de spelers op de voet volgt en strijkt neer in de speelsteden van Oranje. Een uniek initiatief van TRIBE.

De ultieme voetbalbeleving

Na de kwalificatie voor het EK in 2024 wordt verwacht dat een aanzienlijk aantal Nederlandse supporters de wedstrijden live wil bijwonen of gedurende het toernooi in het gastland wil verblijven. Met Duitsland als gastheer van het evenement, zal er veel belangstelling zijn voor tickets voor de wedstrijden van het Nederlands elftal onder leiding van bondscoach Ronald Koeman. Zowel degenen met wedstrijdkaarten als de Oranjefans zonder tickets die naar de speelsteden reizen, kunnen terecht op de Camping van Oranje.

De Camping van Oranje biedt accommodatie op kampeerterreinen met vooraf opgezette Camping van Oranje-tenten en glampingtenten. Het is ook mogelijk om je eigen tent mee te nemen. De support voor het Nederlands elftal tijdens een eindtoernooi is traditiegetrouw groot. We creëren niet alleen slaapplaatsen, maar ook een festivalterrein met diverse activiteiten, lekker eten, drinken en optredens van bekende artiesten. Daarnaast kan er natuurlijk naar alle EK-wedstrijden gekeken worden. 

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en mis geen enkele belangrijke aankondiging of kans om betrokken te raken bij Tribe Company.

Tribe company

020 676 7567

 

Burgemeester Stramanweg 97A
1191 EA Ouderkerk a/d Amstel

Route

Tribe sports

0343 499 305

 

Woudenbergseweg 58
3707 HX Zeist

Route

Let’s get social

© 2024 Tribe Company