Skip to content

Het Koningsdagconcert

Op donderdag 27 april 2023 vierde Koning Willem-Alexander zijn verjaardag én 10 jaar Koningschap in Rotterdam. Voor deze speciale gelegenheid stroopten we graag onze mouwen op. Niet alleen voor de Koning en zijn familie, maar voor alle bezoekers.

Creatie Icon
Hospitality Icon
Productie Icon
Expertises

De traditie om de verjaardag van onze vorst samen met het Nederlandse volk te vieren is al 137 jaar oud. Inmiddels zijn we heel wat decennia verder en vierden we afgelopen april de tiende Koningsdag. Ons antwoord op de vraag hoe we deze Koningsdag met lef kunnen vieren? SAMEN KOMEN WE VERDER. Een antwoord waaruit saamhorigheid, gemeenschapszin, het besef dat we het – in goede én in slechte tijden – met elkaar moeten doen.

Samen komen we verder

Samen met TV/ videoproducent OOTRR bundelden we de krachten. Omdat we ervan overtuigd zijn dat ook wij samen verder komen. Het begon met een plan waarmee we met respect voor de traditie van Koningsdag en met oog voor  de huidige tijdsgeest beoogden zoveel mogelijk mensen te bereiken en zich welkom te laten voelen om samen 10 jaar Koningsdag te vieren in 010. Een Koningsdagtraditie die herkenbaar en vertrouwd is en deze verrijken met nieuwe toevoegingen, die symbool staan voor de stad en eigen voelen voor de bewoners ervan; het streven naar verbinding.

Verbinding door te vieren: samen maken we Koningsdag in Rotterdam tot een feest voor iedereen, ongeacht jouw culturele achtergrond. Verbinding door het actief betrekken van alle Rotterdammers. We trapten deze feestelijke periode af met een Koningsconcert op 19 april in de RTM Stage van Rotterdam Ahoy. Op 27 april mochten wij de muzikale programmering langs de route én het feestelijke slotconcert organiseren: hét Oranje-podium van Nederland.

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en mis geen enkele belangrijke aankondiging of kans om betrokken te raken bij Tribe Company.

Tribe company

020 676 7567

 

Burgemeester Stramanweg 97A
1191 EA Ouderkerk a/d Amstel

Route

Tribe sports

0343 499 305

 

Woudenbergseweg 58
3707 HX Zeist

Route

Let’s get social

© 2024 Tribe Company