Skip to content

Interfood

Interfood vraagt, wij regelen! We hebben een meerdaags medewerkers event voor ze georganiseerd dat ze nooit zullen vergeten. Met het Interfestival hebben we onvergetelijke momenten gecreëerd en gevierd en de onderlinge relaties versterkt. We vonden het belangrijk dat de medewerkers trots zijn om bij Interfood te werken.

Creatie Icon
Hospitality Icon
Marketing Icon
Productie Icon
Strategie Icon
Expertises

De medewerkers van Interfood werden meegenomen op een onvergetelijke reis, vol avontuur en plezier. We hebben ze drie dagen lang ondergedompeld in een unieke ervaring, waarbij de exclusieve Interfestival-app centraal stond. Met deze app konden ze hun eigen programma samenstellen en genieten van een mix aan activiteiten waarin de volgende aspecten terugkwamen: inhoud, cultuur en teambuilding.

Organisatie-strategie in actie

Ons doel was om de organisatiestrategie op een manier tot leven te brengen die werkelijk impact had. En dat is precies wat we hebben gerealiseerd! We hebben ervoor gezorgd dat onze gasten een gedenkwaardige ervaring hebben gehad die diep geworteld was in zowel onze nationale identiteit als onze cultuur, wat onafscheidelijk verbonden is met Interfood.

En alsof dat nog niet genoeg was, hebben we ook nog eens een te gekke teambuilding toegevoegd op een fantastische locatie. Quad rijden, vlotten bouwen, ribboot varen – noem maar op! Met een spetterende feestavond genaamd “Celebrathing Together” sloten we het programma af. Foodtrucks, sfeervolle decoratie en muziek vormden de ideale setting om samen te proosten.

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en mis geen enkele belangrijke aankondiging of kans om betrokken te raken bij Tribe Company.

Tribe company

020 676 7567

 

Burgemeester Stramanweg 97A
1191 EA Ouderkerk a/d Amstel

Route

Tribe sports

0343 499 305

 

Woudenbergseweg 58
3707 HX Zeist

Route

Let’s get social

© 2024 Tribe Company